Edinilen bilgilere göre: Geçtiğimiz günlerde Ali.Y, Gökhan.G ve Günay.U adındaki üç zanlı Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan bir işletmeye girerek 100 Bin TL değerinde inşaat malzemesi çaldı. Daha sonra şahıslar Gebze Barış Mahallesi’ndeki nakliyeciler garajından 10 Bin TL değerinde bakır kablo ,Tatlıkuyu Mahallesi’nden ise yine 10 Bin TL değerinde inşaat malzemesi çalarak sırra kadem bastı.


GEBZE POLİSİ İSTANBUL’DA BASKIN YAPTI


Yaşanan hırsızlık olayı sonrasında işletme sahiplerinin şikâyetleri üzerine çalışma başlatan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yürütülen çalışma sonrasında kimlikleri belirlenen hırsızlara önceki gece İstanbul Ataşehir’de bir evde baskın yapıldı. Yapılan baskında bölgemizde hırsızlık olayına karışan   Ali.Y, Gökhan.G ve Günay.U gözaltına alındı. 


CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER!


Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette sorguları alınan zanlıların daha önceden çok sayıda hırsızlıktan suç kaydı bulunduğu ve Günay.U’nun ayrıca 2 ay 6 yıl kesilmiş cezası olduğu ortaya çıktı. Üç kişi dün gece emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.