MHP Gebze İlçe Yöneticisi Osman Alkan sosyal medya üzerinden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile ilgili olarak, “Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in bir dönem daha Gebze Belediye Başkanı olması gerek. Kim ne derse desin meyve veren ağaç taşlanır. Yolun açık olsun mert ve yüreği merhamet dolu adam.” diye yazdı.

 
MHP Gebze İlçe Yöneticisi olan Osman Alkan’ın bu paylaşımına Gebze Ülkü Ocağı Eski Başkanı Ozan Özocak tepki gösterdi.
 
Ozan Özocak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “UYARIYORUM
 
Şuanda hiç bir vasfı ve görevi olmayan bir DÜZ ÜLKÜCÜ olarak ikamet ettiğim, görev yaptığım, ekmeğimi kazandığım Kocaeli ilinin en doğusundan en batısına, en yakınından en uzağına EN TEPESİNDEN EN ALTTAKİNE Ülkücü Hareket'te temsil yetkisi bulunan bütün yöneticileri şahsım ve benim gibi düşünen görevi olmayan Ülkücüler adına UYARIYORUM.
 
Aşağıdaki paylaşımda şimdilik resmini ve ismini gizlediğim şekilde paylaşım yapan, zihniyete sahip olan tüm yöneticilerinizi ya gözden geçirin ya da oturduğunuz makamları terk edin.
 
İlçe Yöneticisi sıfatını taşıyan birisi hangi Teşkilatçılık anlayışı ve hangi vicdan ile bu paylaşımı yapabilir.
 
Gebze Belediye Başkanı Milliyetçi Hareketten çıktı da bizim mi haberimiz olmadı.
 
Bu paylaşımı yapan yöneticisi olan bir ilçede, yarın yapılacak seçimlerde biz vatandaş'tan MHP’nin adayı için nasıl oy isteyeceğiz, Ocaklı gencimizden direklerin tepesine çıkıp bayrak asmasını nasıl talep edeceğiz, sandık görevlisine nasıl çalış diyeceğiz...
 
Yarın seçim dönemi yaklaştığında aday adaylığını açıklayacak olan, aday olacak olan arkadaşımızı, abimizi, kardeşimizi, dostumuzu kimsenin bu şekilde maniple etmeye hakkı yoktur OLAMAZ.
 
Herkes haddini bilsin, siz had bildirmeyecekseniz...
GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMİYORUZ...
Biz haddimizi de, had bildirmeyi de biliriz.” dedi