Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Adnan köşkerin başkanlığında gerçekleşen meclis oturumu bir önceki aya ait karar özetinin oylanması ve yoklama ile başladı. Önerge ile 8 maddenin daha gündeme alındığı meclis toplantısın da toplamda 19 madde görüşülerek karara bağlandı.

ŞEHİDİMİZİN İSMİ PARKA VERİLDİ

Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek karar bağlandığı Aralık ayı meclis toplantısında AK Parti grubunun önergesi ile gündeme dahil edilen Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan Orkide Parkın isminin Şehit Ali Polat Özbek Parkı olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

KARDEŞ BELEDİYE SİLVAN

Önerge ile gündeme dahil edilen Diyarbakır’ın Silvan ilçesinin kardeş belediye kabul edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Kayyum atanan Silvan Belediyesine danışman olarak görevlendirilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Silvan’a yaptığı ziyaretle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gündem dışı soruları cevaplandırdı. 

BİZİM İÇİN ŞEREFTİR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İç İşleri Bakanlığı tarafından Silvan Belediyesi’ne danışman olarak görevlendirildiğinden duyduğu onuru dile getirdi. Başkan Köşker, “İç İşleri Bakanlığı tarafından Silvan Belediyesinde görevlendirilmekten gurur duydum. Bu kutsal görevi bizlere layık gördükleri için de ayrıca gururluyuz. Memleketimizin her yerinde görev yapmaya hazırız. Bu görev bizim için bir şereftir. Misakı Milli sınırları dahilinde her yer bizim memleketimiz. Artık Silvan Gebze’nin kardeş belediyesi ve bizlerde bu belediyemiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.