Kendi sahasında mutlak galibiyet için sahaya çıkan Gebzespor, ilk yarıda çok tutuk bir futbol sergiledi. İlk yarının sonunda soyunma odasına 1-0 mağlup olarak giden Gebzespor, ikinci yarıda müthiş bir futbol sergiledi.
 
Maçı tek kaleye çeviren Gebzespor’un bir çok gol pozisyonunu 5 yıldızlık oynayan kaleci Mehmet önledi. 80. dakikadakalecimiz Samet’in atılmasıyla 10 kişi kalan Gebzespor, ikinci goü de buldu. Golden sonra iki net posizyon bulan Gebzespor bunları değerlendiremeyince karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
 
Sahasında Yalova temsilcisi Altınınova Belediyespor ile karşılaşan Gebzespor ilk yarıyı 45. dakikada Uche’nin ayağından yediği gol ile 1-0 mağlup bitirdi.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan Gebzespor 53.dakikada Ercan’ın golüyle beraberliği yakaladı 1-1. İkinci yarının başlamasıyla tek kale oynayan Gebzespor’un mutlak gol pozisyonlarını Altınova kalecisi Mehmet önledi. 80. Dakikada yan hakemin ikazıyla orta hakem Cengiz Narçın kalecimiz Samet’i direk kırmızı kartla oyundan attı.
 
88. dakikada Kaan serbest vuruştan golünü attı 2-1. Hakem karşılaşmaya 5 dakika ekledi. Uzatmalarda da 2 defa kaleciyle karşı karşıya pozisyonları değerlendiremedik ve maçı 2-1 kazandık.