Antalya’da devre arası hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, önceki gün hazırlık maçında Göztepe’ye 1-0 mağlup olmasına rağmen, oynadığı futbolla göz doldurdu.
 
Futbolu beğenildi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup’ta mücadele eden Gebzespor, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Mor menekşeler, buradaki dördüncü hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Göztepe ile karşılaştı. Belek Bellis Otel’in tesislerinde oynanan karşılaşmada mor menekşeler ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu.
 
Tek gol rakipten
Göztepe karşısına Samet, Kadir, Cengiz, Özkan, Erdi, Ömer, Muhammet, Vedat, Ercan ve Okan 11 ile çıkan mor menekşeler, zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı müsabakanın ilk yarısında girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve ilk 45 dakikayı golsüz eşitlikle tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Ümit’in golüne engel olamayan mor menekşeler sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
 
Hazır olacağız
Göztepem karşısında ideal 11’e yakın bir kadro ile sahaya çıkna mor menekşelerde teknik direktör Erol Kapusuz, takımın performansından memnun olduğunu dile getirerek, “İlk yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Oyuncularımın ortaya koyduğu futbol beni memnun etti. Takımımızın son durumunu görmüş olduk. Lige kadar hazır olacağız” şeklinde konuştu.