CHP Kocaeli Gençlik Kolları Örgütü’nde uzun yıllar görev yapan ve 2 yıl önce Bilecik’e taşınan Didem Gültekin PM üyesi seçildi. Kocaeli benim 2. memleketim diyen Gültekin, “Ben Kocaeli’nin de PM üyesiyim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi 18. Olağanüstü Kurultayı 5, 6 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. İlimizden kimsenin giremediği PM’ye CHP Kocaeli Gençlik Kolları Örgütü’nde uzun yıllar görev yapan, KOÜ’den mezun olduktan sonra, 2 yıl önce Bilecik’e taşınan Didem Gültekin PM’ye girerek Kocaeli’nin de gurur oldu. Bilecik’te de siyaseti bırakmayarak Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı seçilen Gültekin, “ CHP Gençlik Kolları Genel Merkez yöneticileriyle iyi ilişkiler kurdu, hafta sonu gerçekleştirilen kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer aldı ve PM’ye girdi.

KOCAELİ’NE SIK SIK GELİYORUM

Kocaeli’nin ikinci memleketi olduğunu ve Kocaeli de birçok arkadaşı dostu olduğunu ifade eden Didem Gültekin, “ Ben sık sık Kocaeli’ye gidip geliyorum. Bir sanayi kenti olan Kocaeli’nin PM’de temsil edilmemesi beni üzdü. Genel başkanımız böyle uygun görmüş. Ancak şunu söyleyebilirim, ben Kocaeli’nin de temsilcisiyim, Kocaeli’nin de PM üyesiyim. Hepimiz aydınlık bir gelecek için mücadele ediyoruz. Makam ve mevkiler geçicidir, kalıcı olan ülkenin çağdaş gençliğidir” diye konuştu.