Ak Parti Genel Merkezi, Hasan Soba ve Yönetim Kurulunun istifasıyla boşalan Ak Parti Gebze ilçe başkanlığına İrfan Ayar'ı atadı. İrfan Ayar, ilçe başkanı olarak atanması sonrasında eski ilçe başkanı Hasan Soba partililere ve siyaset arkadaşlarına yönelik uzun bir veda mesajı yazdı.

İŞTE HASAN SOBA'NIN VEDA MESAJI

Esselâmün aleyküm Gebzemizin kıymetli Ak Gönüldaşları ;

Kutlu davamızın başladığı 14 ağustos 2001 den bugüne kadar Ak Parti teşkilatında görev almış kurucularımızdan milletvekillerimizden il ve ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımızdan ,il genel meclisi belediye meclis üyelerimize, belde ve köy dava arkadaşlarımı selamlıyorum. 

Teşkilatımızda görev yapmış bugün aramızda bulunmayan ahirete irtihal etmiş kardeşlerimi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Mekânlarının cennet olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum. 

İlçemizdeki teşkilat çalışmalarında göstermiş oldukları özverili ve gayretli katkılarından dolayı bu kutlu yolu birlikte yürüdüğümüz tüm ilçe yönetimi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 

AK Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda devam ettirdiğimiz tüm çalışmalarımızda gayretleri ve destekleri ile Gebzemizde Ak davamızı omuzlayan kıymetli mahalle başkanı arkadaşlarıma ve yönetimlerine de ayriyeten teşekkür ediyorum

Kadın kollarımızı birkez daha özellikle selamlıyorum. Bu hareket hanım kardeşlerimizle güç kazandı. Bu hareket hanım kardeşlerimizin, temsilcelerimizden sandık müşaitlerimize kadar tüm yüreklerini ortaya koymaları sayesinde bugünlere ulaştı. Bu kutsal davayı bir ana şefkatiyle, bir hanım zarefetiyle adeta bir oya gibi bir nakış gibi işleyen hanım kardeşlerimize, Ak partimizin il kadın kollarının tüm mensuplarına birkez daha şükranlarımı sunuyorum. 

Sevgili gençler, Ak partimizin bu Ak teşkilatının, alnı ak yüreği ak bahtı ak geleceğimizin teminatı çalışkan gençleri, bugün burda bir kez daha sizleri can-ı gönülden selamlıyorum.

30 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşen Gebze 5. Olağan Kongresinde; delegelerimizin destekleriyle ilçe başkanı seçilerek yolu da, kaderi de, ülkemizle, milletimizle bütünleşmiş Ak davamızın bayrağını devralarak bu kutlu göreve başlamış, birlikte yürüyeceğimiz, yılmadan, yıkılmadan birlikte mesafeler katedeceğimiz, birbirimize el vereceğimiz, omuz vereceğimiz yol arkadaşlarımızla birlikte de bugünlere kadar gelmiş bulunmaktayız. şöyle geriye dönüp baktığımda hem ülkemizde hem şehrimizde pek çok güzel hizmetler yapıldığını görüyorum ki bu hizmetlerin tümünde sizlerin de emeği çok fazla.Allah hepinizden razı olsun...

Gebze’mizin ve kıymetli halkımızın dertlerini düşünerek onlara derman bulabilmek adına düştüğümüz bu yolda, 3 sene içerisinde siyasi ve teşkilat çalışmalarının fazla olduğu bir dönem geçirdik.Göreve başladığımız günden bugüne kadar 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerini, ülkemiz ve milletimiz için dönüm noktası olan 16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Değişikliği için Halk oylaması seçimlerini de büyük özverili bir çalışmanın sonucunda % 60.70 lik bir oy oranı ile başarı ile geçirdik. Bunların yanı sıra, 2013 ten bu yana devletimizi ve Milletimizi içten içe kemiren FETÖ terör örgütü ile mücadelede her zaman devletimizin ve hükümetimizin yanında olarak amansız mücadeleye devam ettik. Ayrıca ülkemizi esaret altına almak için, içten ve dıştan karanlık güçler tarafından girişilen, Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak ve kollamak adına tarihi bir dönüm noktası olan 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi karşısında da devletimiz ve milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde dimdik durarak bu kötü günleri de millet olarak zaferle sonuçlandırdık.

Görev almamdan bugüne değin genel merkezimizin, değerli İl ve İlçe Teşkilatımızın ve halkımızın bize verdiği emaneti yere düşürmemek onların layık gördüğü görev ve yetkileri boşa çıkarmamak için her daim makamların değil davamızın adamlığını savunmak için gücümün yettiği kadar davayı temsil etmeye, dilimin döndüğü kadar Hakk’ı anlatmaya gayret gösterdim. Büyük bir onur ve şerefle yürütmeye çalıştığım Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevinde taşıdığım bayrağı bugün itibari ile Genel Merkezimizin atadığı İrfan Ayar abimize devrettim. Sn İrfan Ayar abimizin ilçe başkanlığı görevinin ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz, partimiz ve özellikle güzel Gebze’miz tüm dost ve kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Syn Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bu kutlu davada, onun ilçe başkanlığını yapma şerefini bana nasip eden Allah’a sonsuz hamdü senalar olsun. Bu süre zarfında bizi bu göreve layık gören başta teşkilat büyüklerime, benimle beraber görev alan bütün teşkilat mensubu kardeşlerime, bizden yakın ilgisini esirgemeyen ilçemizin değerli protokolüne, yerel basınımıza ve özellikle kıymetli Gebze halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu hak davanın bir Ak neferi olarak her daim savunduğum ve savunmaya devam edeceğim partim adına, çok sevdiğim ülkem adına hepimiz adına Ak Partimizin tüm İl ve İlçe Başkanlarının hayırlı olmasını diliyor hepinizi Allaha emanet ediyorum...

Hakkınızı helal edin 

Selamlar