Ailesiyle birlikte gittiği kutsal topraklardan dönen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’i ilk ziyaret eden, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Karaosmanoğlu’nu samimi biçimde karşılayan Civelek, hurma ve zemzem ikram etti.

Kutsal toprakların manevi atmosferini henüz üzerinden atamadığı gözlenen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, şu mesajı verdi: “Allah herkese o topraklara gitmeyi nasip etsin. Benim hayat tarzı bu… Tatile gitmem. İmkan bulduğumda kutsal topraklara gitmek isterim. Şimdi kutsal topraklara gittiğimi ispat etmek için uçak biletimi mi göstereyim. Kalbimden geçen onlara yeter. Bu şehirde gazeteciliği süpürge haline getirenler var. Yazılanların tamamı yalandır. Yazanlar müfteridir. Maksatlı haber yapıyor, partimizin içine nifak sokmaya çalışıyorlar. Daha önce hep eşimle gitmiştim, bu kez ailece gittim. Güzel bir 10 gün geçirdik. Kalbimizi cilaladık. Ben burada yokken şahsıma yönelik bazı eleştiriler yapılmış. Hiçbirimiz koltuklara çivilenmiş değiliz. Görev anlayışı içinde günü gelince verilen karara uyarız.”

DEDİKODUYA ANTENLERİM KAPALI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da dedikodudan uzak olduğunu belirterek, “Facebook ve Twitter’a fazla zaman harcayamam. Gündemi gazetelerden takip ediyorum. Her türlü dedikoduya antenlerim kapalı. Eleştirilerin bazılarını değerlendiriyorum. Bazılarına da gülüp geçiyorum” dedi. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ile Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sabah Ankara’ya AKP’nin olağanüstü büyük kongresine birlikte gittiler, Cumhurbaşkanlığı devir-teslim törenine de birlikte katıldılar.