Ak Parti Genel Merkeezi teşkilat başkanlığınca Ak Parti Gebze ilçe başkan adayı olarak gösterilen ve 3 Arallık tarihinde yapılacak kongrede İlçe Başkanı seçilecek olan İrfan Ayar dün akşam 19 yıldan beri başkanlığını yaptığı Gebze Sultanorhanspor klübüne veda etti.

Spor Kulübü Yönetiminin İrfan Ayar için Gebze Palas otelde düzenlediği veda yemeğiinde hem İrfan Ayar yeniden siyaset uğurlandı hem de kulübün yeni başkanı belirlendi.

Sultanorhanspor klübünün yeni başkanlığına Murat Nuri Demirbaş getirilirken, İrfan Ayar ise sosyal medya sayfasından yapatığı açıklama ile bugüne kadar kendisine destek veren 21 ismin adını yazarak teşekkürlerini dile getirdi..

İŞTE O AÇIKLAMA

20 yıla yakın başkanlığını yürüttüğüm Sultan Orhan spor kulübümüze bu akşam itibari ile yapmış olduğumuz olağanüstü kongre ile veda etmiş bulunuyorum. Yeni dönem başkanlığı yürütecek olan Murat Nuri Demirbaş kardeşime başarılar diliyorum. 

Bize aş olan, iş olan, hava olan, su olan, bizi yetiştiren bu topraklara, bu vatana borcumuz var.

Nerede olursak olalım, nerede görev alırsak alalım görevimizi en güzel şekilde yerine getirmek gerekir ki bunu bütün yönetim kurulu kardeşlerim en güzel şekilde icra etmişlerdir ve de etmeye devam edeceklerdir. Bu yolda sırt sırta verdiğimiz

Murat Nuri Demirbaş 

Serkan Özgenç

Fuad Ayar 

Av.Harun Kaya

Hakan Kalıntaş 

Dursun Güney

Şener Akın 

Dr.Hakan Höbek

Rasim Küçükgüzel

Mustafa Zorcu

Sadık Sezgin 

Şamil Tahmaz

Akın Okumuş

Metin Ayar

Av.Kemalettin Vehbi Bağdatlı

Bülent Yazıcı

Hüseyin Semiz

Emrullah Bilgin

İhsan Ocak 

İnan Tuğ

Kardeşlerim yolunuz açık olsun. Başarılarınız daim olsun.