Geçtiğimiz Mart ayında İçişleri Bakanlığı tarafından bilgi ve tecrübelerini paylaşması amacıyla Mardin’in Savur ilçesinde görevlendirilen Başkan Karabacak, ilk olarak Savur Kaymakamı İdris Koç’u ziyaret ederek, ilçe ile ilgili genel bilgiler aldı.

İKİ KONTEYNER MALZEME GÖNDERİLDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak memleketin her karış toprağına hizmet etmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek,  “Üç dönemdir Darıca’da edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi bundan sonraki süreçte Savur’daki vatandaşlarımıza hizmet için de paylaşacağız. İlk etapta terör olayları dolayısıyla yeterli derecede hizmet alamayan ilçemizdeki acil ihtiyaçları belirledik. Şehrin belirli bölgelerinde alt yapı çalışmaları, çocukların vakit geçirebileceği semt sahaları ve çocuk parkları yapımı ile çöp konteyneri gibi ihtiyaçları  gidermek için çalışmalarımıza başladık. İlerleyen süreçte Savur’da belediyecilik anlamında eksiklikleri tespit ederek, oradaki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için kaymakamlığımızla birlikte ortak çalışmalar yapacağız. Ülkemizin her karış toprağında yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur.” diyerek Savur’da yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

ESNAF ZİYARETİ YAPIP VATANDAŞLA HASBİHAL ETTİ

Başkan Karabacak ve ekibi Savur Kaymakamı İdris Koç’la birlikte ilçeyi gezerken, esnaf ziyareti yaparak Savurluların dertlerini, sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Savur sokaklarına inen ve burada vatandaşlarla buluşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sıcak ve samimi tavırlarıyla Savur halkının gönüllerini fethederken, Savurlulara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek programını tamamladı. Başkan Karabacak ve beraberindekiler Mardin Valisi Mustafa Yaman ile  Mardin Artuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'yı makamlarında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.