Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yerli ve yabancı konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor. Bunun yanı sıra kentimizin STK’larını da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra güçlü Türkiye hedefinde yerel yönetimlerin katkısını içeren değerlendirmeler de yaptı. Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Kocaeli Şubesi’ne iadeyi ziyaret gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, TÜGVA Genel Başkanı ile Kocaeli İl Temsilciliği Yönetimi ve Makedonya Jupa Belediye Başkanı’nı da makamında kabul etti.

TÜRKİYE HER ALANDA GÜÇLÜ OLMALIDIR
İlk olarak TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı ile yönetimlerini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Makedonya Jupa Belediye Başkanı Arian İbrahim’i konuk etti. Ziyarette Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de hazır bulunurken, Türkiye’deki yerel yönetimlerin bilgi ve tecrübelerinin gönül coğrafyamızdaki ülkelere katkısının önemine vurgu yapıldı. TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet de ziyarette, eğitim noktasında yaptıkları hizmetleri anlatarak, Kocaeli’de gerçekleştirdikleri teşkilatlanma hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi aktardı. Geleceğe güvenle bakan bir Türkiye’nin, her alanda güçlü olmasını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitim için hepimiz yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde olmalıyız. Bizlerin üzerine düşen görev neyse onu gerçekleştirmek için çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

VAKIF ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERMENİZ ÇOK OLUMLU
Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Kocaeli Şubesi Başkanı Hakan Şenkal ve yönetimine Gebze’de iadeyi ziyaret gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’de hamdolsun iş dünyamız STK’lar olarak çok güzel çalışmalar yapıyor. İnsanımızın tarihten gelen ilkeleri ve inancını Anadolu’nun her noktasına yaymak için çalışmaktadır. İş dünyamızın da sadece kazanç değil vakıf ve derneklerle yaşamlarını sürdürmelerini çok olumlu buluyorum” dedi. Başkan Karaosmanoğlu’nun DERSİAD ziyaretinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da hazır bulundu.