Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Mahmut Civelek, Genel Sekreter Ersin Yazıcı ve Genel Sekreter Yardımcıları ve danışmaları ve Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin bazıları ile birlikte mazbata almaya gitti.

İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Turan Yıldız, Karaosmanoğlu’na mazbata verirken İl Seçim Kurulu üyeleri Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf  Coşkun ile Aile Hakimi Nesrin Aladağ’da hazır bulundu. İl Seçim Kurulu Başkanın küçük odasında kalabalık gören Coşkun, “Adliye binası gördüğünüz gibi çok dar geniş olsaydı, bu sıkışıklık olmazdı” diyerek yeni Adliye binası yapılmasını talep etti. Karaosmanoğlu, daha önce Çayırköy mevkii’nde Adliye binası yapılmasını önerdiklerini, yeni Adliye binası için hazırlık yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 3’ncü kez mazbata aldığını hatırlatan Karaosmanoğlu, “Seçimlerde ilimizde hiç üzücü olay yaşanmadı. Seçim Kurullarımız, Emniyet Görevlilerimiz gerekli tedbirleri almışlardı, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ciddi itiraz olmaması sevindiriciydi, güzel bir seçim yaşadık.”dedi.