Magazin dünyasından yeni bir aşk haberi daha! Gündemin ortasına bomba gibi düşen aşk dedikodularının sahibi kim? Hangi iki ünlü isim yeni bir aşka yelken açtı? İnstagramdan aşklarını ilan eden çift kim? Derya Şensoy ile Seçkin Özdemir'in ilk aşk fotoğrafını Seçkin Özdemir instagram'da Derya Şensoy ile birlikte güneşlendiği fotoğrafı paylaşarak aşklarını cümle aleme ilan etti. Ayrıntılar milliyet.com.tr'de (Derya Şensoy Yeni Bir Aşka Yelken Açtı)
 
Ünlü oyuncu-sunucu Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy geçtiğimiz Mart ayında adı Berkay ile aşk dedikodularına karışınca çıldırmış ve aşk dedikodularını çıkaran şarkıcı Berkay'ı mahkemeye vermişti.
 
Ferhan Şensoy’un Derya Baykal’dan olan kızı Derya Şensoy’un adı şarkıcı Berkay ile Mart’ta aşk dedikodusuna karışmıştı. Daha doğrusu Berkay bir gece yarısı bar çıkışı “Derya ile birlikteyiz ama şu anda benim evde uyuyor. Şimdi yanına gidiyorum” demiş, ortalık karışmıştı. Çok sinirlenen Derya Şensoy, Berkay’ı yalanlamış ve mahkemeye vermişti.
 
ARTIK RAHATLAR 
 
Çapkınlardan özenle uzak duran Derya Şensoy bu olayın hemen ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. ‘Al Yazmalım’ın ‘İlyas’ı, ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Leo’su Yeni Bir Aşk Hikayesi dizisinin başrol oyuncusu Seçkin Özdemir ile flört etmeye başlamıştı. 
 
Objektiflerden kaçan sevgililer tekne tatilinde aşklarını cümle aleme ilan etti. Seçkin Özdemir, Derya Şensoy ile güneşlenirken çekilen fotoğrafını Instagram’da paylaştı.
 
Derya Şensoy Kimdir?
 
Türkiye’de tiyatro diyince ilk akla gelen isimlerden olan Ferhan Şensoy ve Derya Baykal çiftinin kızları olan Derya Şensoy, 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Tam adı Neriman Derya Şensoy ünlü çiftin küçük kızıdır. Lise eğitimini Amerikan Lisesi’nden tamamlayan Şensoy daha sonra illüstrasyon ve tasarım eğitimi almak için New York’a gitti. Burada Parsons The New School for Design okulunu bitiren Şensoy kızı aldığı eğitimin meyvelerini yine ülkesinde göstermeyi tercih etmiştir.
 
“Deryalı Takılar” adını verdiği ve tasarladığı takı koleksiyonunu ülkemizde satışa çıkaran Şensoy ünlü Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile bir süre aşk yaşadıktan sonra ayrıldı. Derya Şensoy’ un adı bir zamanlar da  “Adını Feriha Koydum” dizisinin başrol oyuncularından Çağatay Ulusoy ile anılmıştır.
 
Derya Şensoy, ATV’ de yayınlanan “Doksanlar” dizisinde rol almıştır. Vermiş olduğu bir projede gelecekte sinemayla ilgili bir planı olmadığını ancak gelen teklifleri değerlendirebileceğini  belirtmiştir.
 
Seçkin Özdemir Kimdir?
 
Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünü okudu ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi aldı.
 
Kariyerine, 2000 yılında Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı.
 
Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve gnctrkcll Reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan’ın sevgilisi Leo Karakterini, Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır.
 
Rol aldığı bazı dizi ve filmler; Bir Aşk Hikayesi, Son Yaz-Balkanlar 1912, Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Yaban Gülü