Dilovası Belediyespor’da futbolcuların kazan kaldırması sonrası Kulüp Başkanı Kemal Memiş, Toltar’a destek çağrısında bulundu. Toltar, “Arkadaşlar ilgileniyor. Gereken yapılacak” dedi.
Dilovası Belediyespor’da alacaklarını alamayan futbolcuların kazan kaldırmasından sonra ilk açıklama Kulüp Başkanı Av.Kemal Memiş’ten geldi. Memiş futbolculara gereken ödemelerin sağlıklı yapılmamasından ötürü çok sayıda futbolcunun lisansını geri alma girişimini doğrulayıp transferin son gününde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a net çağrıda bulundu. Memiş, “Ekonomik sıkıntılar yaşadığımız doğrudur. Belediye başkanımız Ali Toltar daha önceden destek olacağını ilan etmişti. Şimdi o desteğin yerine getirilmesini bekliyoruz” dedi.
 
 
 
Bir cenaze töreni öncesi telefonla görüştüğümüz Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile kulüpte futbolcuların isyan ettiği sorunu ilk defa bizden öğrendiğini belirtip arkadaşlarının konuyla ilgilendiğini kaydetti. Toltar sorunun giderileceğini ve gerekenin yapılacağını söylemekle yetindi.
 
Öte yandan Dilovası Belediyespor’da bir süre önce gündeme gelen kongre kararının ertelendiği bilgi edinildi.