Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor Başkanı Murat Aydın, ligde 2014-2015 sezonu fikstürünün çekilmesine ilişkin, "Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç ve arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda iyi bir fikstür çektiğimizi düşünüyoruz" dedi.
 
Aydın, yaptığı açıklamada, zor bir grupta yer aldıklarını belirterek, kendilerinin iyi bir takım oluşturduklarını söyledi.
 
"Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç ve arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda iyi bir fikstür çektiğimizi düşünüyoruz" ifadesini kullanan Aydın, fikstürden memnun olduklarını kaydetti.
 
Aydın, ligin ilk maçını sahalarında Kırklarelispor'la yapacaklarını dile getirerek, "Bu bir avantaj. Tüm camiamıza hayırlı olsun. Herkese başarılar diliyorum. Kamp sürecimiz şekillendi. Arkadaşlarımız, kamp için bugün Nevşehir'e gitti. Ağustos'un 4'üne kadar orada çalışacaklar. Tesislerimiz bakımda, o tarihe kadar onarımı biterse tesislerimizde çalışacağız, bitmezse tekrar 2. kamp dönemi yaşayacağız" şeklinde konuştu.