Genel Seçimler Öncesinde, Çarpıcı Sonuçların Yer Aldığı
DEV ANKET SONUÇLADI!


41havadis.com tarafından düzenlenen dev anket sonuçlandı. Halkımızın yoğun teveccühü ile on bilerce oyun kullanıldığı anketlerimizde Ak Parti ve CHP’den Milletvekili olarak kimleri görmek istersiniz diye sorduğumuz Kocaeli halkı tercihini yaptı.


ÇARPICI SONUÇLAR


Çarpıcı sonuçların ortaya çıktığı anketlerde bugüne kadar toplamda 40 bine yakın geçerli oy kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden 23, Ak Parti’den ise 47 ismin yarıştığı anketlerimizde çıkan oy sonuçlarına göre oy verenlerin en çok tercih ettiği isim Ak Parti’de %24.13 ile Mehmet Ali Okur olurken, CHP’de ise %19.64 ile Sefa Sirmen zirvede yer aldı.


Ak Parti’de Gebze bölgesinin milletvekili olan Mehmet Ali Okur, bir çok güçlü ismi geride bırakarak zirvede yer alırken en yakın rakibi ise %21.25 ile Alaettin Köksal oldu. CHP’de ise zirvede yer alan eski Kocaeli Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in en yakın rakibi 13.79 ile CHP’nin geçen dönem Kocaeli’den 1. sıra Milletvekili adayı olan Prof. Dr. Hurşit Güneş oldu.


İLGİNÇ AYRINTI!


Yoğun bir katılımla gerçekleşen anketlerimizin neticesinde ortaya çıkan tablo “Gebze bölgesi ve İzmit bölgesi milletvekilleri kıyasıya rekabet içersinde yarışmış” yorumlarına neden olurken, buna göre Ak Parti’de kazanan Gebze bölgesi (Mehmet Ali Okur), CHP’de kazanan ise İzmit bölgesi oldu (Sefa Sirmen)
 
Anket Sonuçları için:

 

AK PARTİ ANKETİ DETAYLARI İÇİN TIKLA

 

CHP ANKETİ DETAYLARI İÇİN TIKLA