İzmit Kandıra yolu üzerinde sabah saatlerinde elleri kesilmiş olarak bulunan kadın cinayetiyle ilgili şok bir gelişme yaşandı.
 
İzmit Kandıra Yolu olarak bilinen D-650 Karayolu üzeri Çayırköy mevkiinde sabah saatlerinde bir hurdacı çöp poşetinin içerisinde bir kadın cesedi bulmuştu. Çöp poşetine sokulan, ağzı bağlı ve elleri kesik olan kadının cesedi yapılan incelemenin ardından Asri Mezarlık Morgu'na kaldırılmıştı. Kadının 25-30 yaşlarında olduğu ve kollarında dövmeler bulunduğu tespit edilmiş ancak kim olduğu ise öğrenilmemişti. Bu korkunç cinayetle ilgili olarak İl  Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler de soruşturma başlatmıştı. Jandarma ekipleri cinayeti çözebilmek için en ufak bir ipucunu bile atlamıyor. 
BİR KİŞİ ARANIYOR 
Edinilen bilgilere göre; Olayın haber olmasının ardından olay yerinden 4 gün önce bir Opel Combo marka araç çektiğini söyleyen Cefa Vinç'in sahibi Faruk Bostan'ın kardeşi Ceyhun Bostan durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Bu ihbar üzerine Ceyhan Bostan jandarma ekiplerinin kendisini çağırması üzerine ifade verdi. Ceyhan  Bostan ifadesinde, " Olaydan 4 gün önce iki kişi yanıma gelerek araçlarının dereye uçtuğunu söyledi. Aracı çıkarmak için bizden vinç talep ettiler. Şahıslar bize Topçular Mahallesi'nde oturan ve nakliyecilik yapan Mardinli Kadir I.'nın vasıtayla gelmişlerdi. Ben de olayın olduğu yere giderek aracı çektim" dediği öğrenildi. Bu ifadenin ardından jandarma ekipleri şimdi olayla ilgili olarak Mardinli Kadir I.'yı arıyor.