Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak olan 18. Olağanüstü Kurultay’ında oy kullanacak Kocaelili delegeler ve il gençlik kolları başkanı, genel merkezde durum değerlendirmelerine devam ediyor.

CHP’nin 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak olan 18. olağan üstü kurultayında oy kullanacak Kocaelili delegeler ve il gençlik kolları başkanı genel merkezde durum değerlendirmelerine devam ediyor. CHP Genel Merkezi’inde Kocaeli CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ve kurultayda oy kullanacak olan Kocaeli delegeleri Hakan Savaş ve Ayşegül Karadeniz, parti genel merkezinde durum değerlendirmelerine devam ediyor. Genel merkezden partinin ileri gelenleriyle görüşmeler içinde bulunmaya devam eden Savaş ve Karadeniz, kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile devam edeceklerini belirttiler. Kocaelili delegeler akşam saat 20:00’de Balıkhan Restoran’da bir araya gelerek yarın yapılacak olan kurultayla ilgili son değerlendirmelerini yapacaklar.

PM ÜYELİĞİM SÖZ KONUSU DEĞİL

Ankara yolculuğu sonrasında konuşan CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan,  yarın yapılacak olan kurultay için görüşlerini belirtti. Kuşkan, “Bugün Ankara’da akşam üstü kulis faaliyetleri olacak ve akşam genel başkanımızla birlikte il başkanları toplantısı yapabiliriz. Yarın, açılış konuşması sonrası oylama yapılacaktır. Asıl olan, cuma gecesi yapılacak toplantılar ile tüzükle ilgili değiştirmeler olabilir. Değiştirilen tüzüğün, 2015 seçimlerinde yeni bir parti oluşumu için önemli olduğunu düşünüyorum ‘’ dedi. Kuşkan ayrıca PM üyeliği için, ‘’öyle bir durum söz konusu değil “ifadelerinde bulundu.

KOCAELİ’DEN KURULTAYDA OY KULLANACAK DELEGELER;