Kocaeli'li Gizem Önoğlu, gitarda dünya çapında kendisini ispatlamak için ‘Jam Track Central Solo Contest 2015’e katıldı ve oylarınızı bekliyor

 

1993’te İzmir Konak’ta doğan ve sonrasında Kocaeli’ye yerleşen Gizem Önoğlu, genç yaşında zor bir işe soyundu. Çocukluğundan beridir müziğe ilgi duyan ve 7 yıl önce İzmitli virtüöz gitarist Murat Güç’ten ders alarak elektro gitara başlayan Önoğlu, şimdi gitarda kendisini ispatlamak için ‘Jam Track Central Solo Contest 2015’e katıldı. Yarışma tüm dünyadan katılımcılara açık ve yaklaşık 1500’ü aşkın katılımcı var. Türkiye’den ise 20’den fazla gitarist yarışmaya katılarak kendisini gösterecek.
 
EĞİTMEN BİR YARIŞMACI
İlimizi temsilen yarışmaya katılan Gizem Önoğlu, rakipleriyle kıyasıya yarışacak. Bu nedenle internet üzerinden yapılan oylamaya destek bekliyor. Önoğlu yarışma hakkında şunları paylaştı: “Yeteneğimin farkına varmamı sağlayan hocam Murat Güç’ün kendisidir. Yaklaşık 1,5 senedir de Verit Music’te her yaştan öğrenciye gitar dersleri veriyorum. Ayrıca internet üzerinden de ücretsiz derslerimi yayınlıyorum. Yarışma jürisi içerisinde dünya çapında oldukça ünlü Jack Thammarat, Martin Miller, Marco Sfogli ve Vinai Trinateepakdee gibi isimler var.
 
OYLAMA İÇİN TIKLAYIN
Kazanan gitaristin çok sayıda ekipman ödülüyle mükafatlandırılacağı ve en önemlisi de “Jam Track Central” artisti olacağı bu yarışmada, hem ülkemi hem de Kocaeli’ni temsil etmek bana gurur veriyor.” Yarışmaya katılım sayısı başvurularının sonuna gelindikçe hızla arterken İzmitli Gizem, tüm Kocaeli halkından destek bekliyor, oylamaya katılmalarını istiyor. Oylama 7 Nisan'a kadar devam ediyor. Destek olmak isteyen herkesin: https://jamtrackcentral.com/jtcguitarsolocontest2015/entry/1347/ bu adresten videoyu beğenmeleri yeterli.