Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporu değişti. Daha önce hava sıcaklığının 22 dereceye kadar düşeceğini açıklayan Müdürlük, yenilediği tahmin raporunda bu dereceyi 27’ye çıkardı. Müdürlük ayrıca, çok kuvvetli sağanak yağmur yağacağını duyurdu.


Bugün Kocaeli’de hava sıcaklığı en düşük 23, en yüksek 31 derece seviyesinde seyrediyor. Güneşli havanın etkili olduğu bugün, nem oranı ise yüzde 96 civarında.


21 Ağustos Pazartesi günü kentimiz gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altına girecek, hava sıcaklığı en düşük 21, en yüksek 30 derece olacak.


22 Ağustos Salı günü kentimizde çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık kuvvetli yağışın etkisi ile en düşük 21, en yüksek 25 derece olacak. Kuvvetli yağmur kentimizde su baskınlarına yol açabilir.


23 Ağustos Çarşamba günü yağmur etkisini düşürerek sürecek. Gök gürültülü sağanak yağışın olacağı çarşamba günü sıcaklık en düşük 19, en yükse 27 derece seviyesinde seyredecek. Meteoroloji Müdürlüğü, daha önce çarşamba günü sıcaklığın en yüksek 22 derece olacağını açıklamıştı ancak bu tahmin değişti.


24 Ağustos Perşembe günü yağmur kenti terk edecek ve yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. Güneş yüzünü zaman zaman gösterecek. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 27 derece olarak hissedilecek.


25 Ağustos Cuma günü de parçalı bulutlu hava hakim Kocaeli’de. Sıcaklık en düşük 21, en yüksek 28 derece olacak.