Vahşi bir kadın cinayeti daha Gölcük ilçesinde yaşandı. Genç bir kadın kafası taşla ezilmiş bir şekilde çuvala konmuş şekilde bulundu. Alınan bilgi ve iddialara göre; Gölcük İhsaniye Karakaş Mahallesi’nde vatandaşlar çuval içerisine konulmuş ve kimliği belirlenemeyen bir kadın cesedi buldu ve hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hemen çevreyi kordon altına alınırken,  cenaze yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemlerinin ardından Gölcük Necati Çelik Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Gölcük ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri hemen araştırma başlattı ve kadının kimliğini tespit etti. Kafasına taşla vurularak öldürülen kadının kimliği Gölcük Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Filiz Tosunoğlu(34) olarak belirlenirken, katil zanlısı olarak ise Tosunoğlu’nun bir süre dost hayatı yaşadığı iddia edilen Ferdi M.(37) isimli şahıs polis ekipleri gözaltına alındı. Şahıs hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Zanlının alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.
 
Öte yandan katil zanlısı Ferdi M.’nin Filiz Tosunoğlu’nu başka bir yerde öldürdüğü daha sonra kafasını poşete, vücudunu ise çuvala koyarak İhsaniye’ye attığı öne sürüldü.  Vahşi bir cinayete kurban giden Tosunoğlu’nun cenazesi enaze yapılacak otopsi işlemlerinin ardından tespit edilecek olan ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.