Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tüm ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’ de de destekler çığ gibi sürüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala çalışmalar tüm yoğunluğuyla devam ederken bir yandan da Erdoğan Gönüllüsü vatandaşlar, kendi hazırladıkları materyallerle Erdoğan’a olan sevgilerini gösteriyor. Bu kapsamda Kocaeli’de üç yat sahibi, yatlarına astıkları Erdoğan afişleriyle Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini kara yerine denizde gösterdiler.
 
VATANDAŞLARI MİTİNGE DAVET EDİYORLAR
Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Ağustos Pazar günü saat 15.00’de Kocaeli’de düzenleyeceği miting öncesinde, Başbakana olan sevgisini anlatmak isteyen Erdoğan Gönüllüleri özel yatlarına astıkları Erdoğan’ın fotoğrafının bulunduğu afişlerle, vatandaşları büyük mitinge davet ediyor. Gün boyunca İzmit, Karamürsel ,Gölcük, Körfez, Başiskele Derince ve Darıca sahillerinde dolaşarak Erdoğan’ın seçim şarkılarının çalıyor.
 
‘ERDOĞAN GÖNÜLLÜSÜYÜM’
Körfez ilçesinde Okan Trans’ın sahibi olan Erdoğan Gönüllüsü yat sahiplerinden Enver Okan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyledi. Okan, “Başbakanımız her zaman mazlumların yanında oldu. Halkın içinden birisi oldu. Başbakanımızın 12 yıldan beri ülkemize ve  milletimize yaptığı hizmetler ortada. Bu yüzden ben de Erdoğan gönüllüsüyüm. Ona olan bu sevgim için bir nebze de destek olmak amacıyla böyle bir çalışma yapmak istedim.Karada her türlü destek veriliyor. Bizde denizden verelim istedik. Bir nebze olsun bu desteğimiz bu yolda ses getiriyorsa ne mutlu bize.” ifadelerini kullandı.