Peşpeşe gelen yenilgiler, her hafta alınan kötü sonuçlarla amatör kümeye doğru yol alan Kocaelispor, kimsenin beklemediği skoru ligin şampiyon adaylarından Yeni Diyarbakır deplasmanında aldı. AYAKTA ALKIŞLADILAR Yeşil-Siyahlı ekip 62 nci dakikada Baran’ın golüyle geriye düştüğü maçı 71 nci dakikada Melih Ahmet, 80 nci dakikada da Sefa’nın golleriyle 2-1 kazandı, uzun aradan sonra 3 puanın sahibi oldu. Diyarbakır seyircisi Kocaelisporlu futbolcuları tribünlere çağırıp, alkışladılar, formalarını istediler.

N’APTIN DARICA?

Darıca G.B., sahasında Sakaryaspor’a 1-0 mağlup oldu. Gölcükspor, Şekerspor’u 3-1 devirdi. Derince Belediye, Silivri deplasmanında bir puana razı oldu:0-0 2.Lig’de Körfez F.K., Nazilli Belediye deplasmanında 2-1 yenildi.

GEBZE SON DAKİKA'DA YIKILDI

Baştan sona bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz Gebzespor uzatma dakikalarında gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.Bölgesel Amatör Ligde 21 hafta sonunda topladığı 30 puanla 7. Sırada olan Gebzespor dün ligin güçlü ekiplerinden Gebzespor’a konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında iyi bir futbol sergileyen Gebzespor 90+6’da kendi kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu. 

Körfez FK Havlu Attı: 2-1

2.Lig temsilcimiz zorlu Nazilli deplasmanında yenilgiden kurtulamadı ve puan farkının 12’ye çıkmasıyla birlikte Play-Off umutlarını tamamen yitirdi.
 
İLK DEVRE KARŞILIKLI GOLLER
2.Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Körfez FK  Nazilli Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Ev sahibi takım 29’nci dakikada Tufan ile öne geçti. Temsilcimiz bu gole 10 dakika sonra Uğur ile yanıt verdi. Devre 1-1 geçildi.
 
FARK 12’YE ÇIKTI
İkinci yarıda ev sahibi takım daha etkili ve atak gözüktü. 69’nci dakikada Barış sahneye çıktı ve Nazilli’yi yeniden öne geçirdi. Son dakikalarda beraberlik için bastıran temsilcimiz istediğini yapamadı. Maç 2-1 bitti. Bu sonuçla Play-Off hattıyla arasındaki puan farkı 12’ye çıkan Körfez ilk 5 umutlarını tamamen yitirdi. 

Gölcük’ün Gözü Play-Off’ta : 3-1

Ankara Şeker’i konuk eden Kırmızı-Siyahlı ekibimiz 33 dakikada bulduğu 3 golle maçı kopardı, çıkışını sürdürdü.
 
GOLLER İLK YARIDA GELDİ
 
3.Lig 3.grupta son haftalarda çıkışta olan Gölcükspor Ankara ekibi Şekerspor’u ağırladı. Maça çok iyi başlayan temsilcimiz henüz 5.dakikada Fatih ile öne geçti. Aynı futbolcu 17’de farkı ikiye çıkardı. 33.dakikada sahneye çıkan Emre  skoru 3-0 yaptı. Devre böyle geçildi.
 
7’NCİ SIRAYA ÇIKTI
İkinci yarıda oyunu rölantiye alan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz daha fazla pas yaptı, top çevirdi. Maçın 3-0 bitmesi beklenirken 87.dakikada konuk ekibin şeref sayısı geldi. mücadele 3-1 sona erdi. 7’nci sıraya kadar çıkan Play-off hattıyla puan farkı 5 olan temsilcimiz gelecekle ilgili umutlarını arttırdı.
 
Derince İstediğini Aldı: 0-0
 
3.Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Derince Belediyespor kendisi gibi zirveye oynayan Silivri deplasmanından çok değerli bir puanla döndü.
 
KARŞILIKLI ATAKLAR
3.Lig 1.grupta ikinci sırada yer alan Derince Belediyespor kendisi gibi üst sıralar için oynayan Silivrispor’a konuk oldu.  Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısında taraflar gol atmayı başaramadı. İkinci yarıda da karşılıklı ataklar vardı.
 
ÇOK DEĞERLİ PUAN
 Temsilcimiz fazla pozisyon üretemedi, savunmasında da açıklar vermedi. Mücadele başladığı skorla bitti. Derince Belediyespor Play-Off yarışında zorlu deplasmandan çok değerli bir puan almayı bildi. Temsilcimiz bu sonuçla haftayı yine Play-Off hattında geçti.