Kocaeli Fuarı’nın da eğlence misyonunu yitirmesinin ardından çok büyük bir gençlik kitlesine sahip olan, Üniversitesi’nde 70 bin gencin okuduğu kentte ünlü sanatçıların konserlerini herkes özler hale geldi. 


FANTA FESTİVALİ
Bu yıl yaz sezonunda da İzmit gençliği doğru dürüst bir konserde eğlenememişti. Şimdi imdada Fanta Gençlik Festivali yetişiyor. Bu yıl 3-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Fanta Gençlik Festivali’nde ilk duraklardan biri İzmit olacak.


5 AĞUSTOS’TA OUTLET’TE
Fanta Gençlik Festivali’nin İzmit konseri, 5 Ağustos Çarşamba akşamı Outlet Center Otopark alanında. Bu yıl Fanta Festivali’nin sanatçıları Hadiye ile Athena Grubu. Fanta Gençlik Fetivali saat 21.00’de başlayacak. Konser öncesi gençler arasında çok eğlenceli yarışmalar da düzenlenecek.


FANTA KAPAĞI TOPLAMAK LAZIM
Getiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Fanta Gençlik Festivali’ne para ile bilet alarak girmek mümkün değil. Gençlerin 5 ağustos’a kadar üzerlerinde 2-5 puan değerler bulunan Fanta kapaklarından toplaması, 10 puan değerindeki Fanta kapağı ile Festival bileti alması gerekiyor.