Yetkili kurumlardan birer uzman görevlinin yer aldığı ani denetimlerde satış yapılan istasyonlarda pompalar açılarak, özel olarak donatılmış araçlardaki aletler ile kontrolü yapıldı. Rutin olmakla birlikte ani denetimlerin aralıksız olarak sürdüğünü ifade eden yetkililer, tüketicinin haklarını korunması, haksız kazancın önüne geçilmesi ve olası kazaların engellenmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda da petrol ürünü satan işletmelere ayrıca bilgilendirmeler ile uyarılar yapıldığını dile getirdiler.

LPG’nin yanı sıra benzin ve mazot denetimlerini de gerçekleştiren yetkililer, LPG dolumu sırasında mutlaka şase kablosunun kullanılması gerektiğini adlını çizdiler ve Karamürsel ve bölgesinde birçok istasyonda bu uygulamanın yapılmadığını ifade ederek, can ve mal emniyeti açısından konuya duyarlı olunmasını istediler. Yasal olan mutfak tüpü dolumu, eksik ve fazla satışın engellenmesi yönündeki denetimlerin ani olarak devam edeceğini dile getirdiler. Karamürsel merkezde ‘dan  tek, tek numune alınarak kontrolleri yapıldı.

KARAMÜRSEL TERTEMİZ

Denetlemeye gelen ekipler “WORLD OİL” isimli akaryakıt istasyonun yanı sıra ilçede bulunan diğer 4 istasyon ’da yapılan denetlemede “KARAMÜRSEL’DE” bulunan hiçbir akaryakıt istasyonunun ’da sorun olmadığı ve istasyonlardan alınan bütün numunelerin testlerden başarı ile geçtiği bilgisi basınla paylaşıldı.

Karamürseltv