Şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan ve puan farkını dörde çıkaran Kocaelispor’un Babaeskispor karşılaşmasında Kocaelispor taraftarlarından Ferhat Akbal, sevgilisi Dilan Demir’e evlilik teklifinde bulundu
 
 
 
Fark yeniden dört puan
Babaeskispor karşısında sahadan üç puanla ayrılan Kocaelispor, en yakın takipçisi Tekirdağspor’un sahasında Büyükçekmece Belediyespor’a mağlup olmasından sonra aradaki puan farkı dörde çıkmıştı. Yeşil siyahlı taraftarlar, şampiyonluk yolunda takımlarına önceki gün oynanan karşılaşmada büyük destek verirken, tribünlerde ise ilginç bir görüntü vardı.
 
Sürpriz evlilik teklifi
Kocaelispor taraftarlarından Ferhat Akbal, uzun zamandır birlikte olduğu Dilan Demir için Babaeskispor karşılaşmasında bir sürpriz hazırladı. Karşılaşma öncesinde tribünlerde hazırladığı pankartı arkadaşlarına açtıran Ferhat, saha içerisnde ise Dilan’a evlilik teklifinde bulundu. Bu sürpriz karşısında şaşıran ve oldukça duygulanan Dilan, teklifi kabul etti.
 
Bahri Yavuz arayarak tebrik etti
Edinilen bilgilere göre maçtan sonra Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, Ferhat Akbal-Dilan Demir çiftini arayarak tebriklerini iletti. Bahri Yavuz'un çifti arayarak 'Kocaelispor taraftarına değer veriyorum. Size hayatınız boyunca mutluluklar diliyorum' dediği öğrenildi.
 
Mutluluk ikiye katlandı
Karşılaşma öncesinde yaşanan bu tablo, Kocaelispor’un sahadan galip ayrılarak puan farkını dörde çıkartmasıyla ikiye katlandı. Galibiyeti kutlayan yeşil siyahlı taraftarlar, maç sonrasında da genç çifte mutluluklar dilemeyi ihmal etmedi. Genç çift ise Kocaelispor’un galibiyetini taraftarlarla birlikte coşkulu bir şekilde kutladı.