Ard arda aldığı galibiyetler moral bulan Kocaelispor, hafta sonu oynayacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarını neşe içerisinde sürdürüyor.
 
Tam kadro, galibiyetle tamamladığı Çınarlıspor ve Büyükçekmece Belediyespor maçlarının ardından, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kavaklı Tesisleri’nde çalışan Kocaelispor’u başkan Bahri Yavuz, yöneticiler Yaşar Can ve Efe Nalçacı yanlız bırakmadı. Yeşil siyahlılar tam kador olarak çalıştı.
 
Gevşemek yok
Antrenman öncesinde oyuncuları ile kısa bir konuşma yapan teknik direktör Kayhan Çubuklu, oyuncularından gevşememelerini istedi. Ardından hafif tempolu düz koşu ile çalışmaya başlayan Kocaelispor da oyuncuların hayli neşeli olduğu görüldü. 5’e 2 pas çalışması yapan yeşil siyahlılar, ardından esneme hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.
 
Gölcükspor izledi
Kavaklı Tesisleri’ni Kocaelispor’a teslim eden Gölcüksporlu oyuncular, İhsaniye Stadı’na hareket etmeden önce bir süre yeşil siyahlıların antrenmanını takip etti. Bu arada Kayhan Çubuklu’nun eski öğrencisi olan Emre Kürküt, tecrübeli teknik adam ile kısa süre sohbet etti. Kırmızı siyahlılar, daha sonra Kocaelispor’a başarılar dileyerek İhsaniye Stadı’nın yolunu tuttu.
 
Baklavalar Naçlacı’dan
Antrenman sonrasında Kocaelisporlu oyuncuları yine tatlı sürprizi bekliyordu. Yeşil siyahlıların genç yöneticilerinden Efe Nalçacı, oyuncularına üç tepsi baklava ikram etti. Çalışma boyunca neşe içerisinde oldukları gözlenen yeşil siyahlılar, antrenman sonunda keyifli bir şekilde sahayı terk etti. Kocaelispor’da sakatlıkları bulunan Hamza Mutlu, Murat Soner Başak ve Kadir Gezer takımla çalıştı.