Kocaelispor’da güçlü yönetimin göreve gelmesinin ardından şimdi gözler BAL’da takımı çalıştıracak teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Yönetim kurulu yaptığı araştırmalar ve tavsiyeler sonrasında bazı teknik adamlarla temasa geçti. Gündemdeki isimler Necip Öztaş, Ramiz Soydaş, Bülent Baturman, Nejat Ferhatoğlu ve Aykut Okan. Yönetimin büyük olasılıkla bu 5 isimden birini göreve getirmesi bekleniyor.

5 ADAY VAR

Kocaelispor’da göreve gelen yeni yönetim bir taraftan yapılanmayla ilgili çalışmalar, diğer taraftan futbolcularla tanışma ve dertleşme görüşmeleri yaparken, öncelikli gündem maddelerinden biri olan teknik direktör konusunda girişimlerde bulunuyor. Yapılan araştırmalar ve tavsiyeler sonrasında yönetim kurulu tamamı İzmit’ten, takımı iyi tanıyan 5 ismi gündemine aldı ve bu isimlerle tek tek görüşmeye başladı.

GÜNDEMDEKİ İSİMLER

Daha önce Kocaelispor’da hem alt yapı, hem A takımda çalışan, kentin futbolcu kaynağını en iyi bilen isimlerin başında gelen Necip Öztaş, Sultanorhanspor’da idare menajerlik yapan Ramiz Soydaş, Kocaelispor’u 3.Lig’deki ilk sezonunda ligde bırakan Bülent Baturman, Sultanorhanspor’u BAL’a çıkartan Aykut Okan ve 1937 Sekaspor’da çok önemli işlere imza atan Nejat Ferhatoğlu adı geçen teknik adamlar.

TRANSFERLER YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BEKLİYOR

Yönetim kurulunun büyük olasılıkla bu 5 isimden birini göreve getirmesi bekleniyor. Yönetimin alt yapıdaki teknik ekip yapılanması için de çalışmalar yaptığı öğrenildi. Üç yıldır alt yapı koordinatörlüğü yapan Murat Son ile devam edilip edilmeyeceği merak ediliyor. A takım olmazsa, Ferhatoğlu’na alt yapı koordinatörlüğü teklifinde bulunulabileceği belirtiliyor. Yeşil-Siyahlı takımda iç ve dış transfer çalışmaları yeni teknik direktörün belirlenmesinin ardından başlayacak.