Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nin 20-21 ve 27 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği sınavlar için başvuru süresi 12 Eylül Cuma günü doluyor. Sınavlara girmek isteyenlerin yarın mesai bitimine kadar Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü’nün fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi’ne bizzat gelerek başvuru yapmaları gerekiyor. 18 yaşından küçük adayların başvuruları velilerinin nezaretinde kabul ediliyor.
 
 
  • Yalova Reklam ve Tabela - Retavo Reklam Ajansı ...

    www.retavo.com.tr/yalova-reklam.html
     
    Araç Giydirme, İç ve Dış Cephe Giydirme Merkezi. DETAYLI BİLGİ. slide-item. Uyarı ve İkaz Levhaları. DETAYLI BİLGİ. slide-item. Web Tasarım ve Arama Motoru ...
     
    İSTENİLEN EVRAKLAR
    Kayıt sırasında adaylardan 1 fotoğraf ve nüfus cüzdanı isteniyor. Adaylar bu sırada sınav giriş belgesini doldurarak başvurularını yapmış oluyor.
     
    SINAV TARİH VE YERLERİ
    Konservatuvarın Batı, TSM, THM ve Dini Musiki bölümlerinin sınavları 20-21 Eylül tarihlerinde Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü’nün fuar içindeki binasında gerçekleştirilecek. Tiyatro Bölümü’nün sınavı 27 Eylül Cumartesi günü Plaj Yolu Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde, Bale Bölümü’nün sınavı ise 20-21 Eylül’de SDKM’de yapılacak. Güzel Sanatlar Bölümü’nün sınavları Anıtpark Güzel Sanatlar Atölyesi’nde 20-21 Eylül’de gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra Geleneksel Türk Süsleme Sanatları’nın sınavı da 20 Eylül Cumartesi günü Seka Kültür Evleri’nde yapılacak.