Sosyetenin gözde isimlerinden Kemal Gülman (82) ve Feryal Gülman (50) daha evvel gündeme boşanma davasıyla gelmişti. Çiftin boşanma sürecindeki enteresan detaylar herkesi şaşırtmıştı.
 
200 BN TL'LİK BOŞANMA DAVASI
 
Gülman çiftinin ayrılık süreci Feryal Gülman'ın, işadamı Kemal Gülman'ın kendisini 22 yaşındaki genç bir kızla aldattığını öğrenmesi ile başladı. Aldatıldığını öğrenen Feryal Gülman, eşi Kemal Gülman'a 200 milyon TL'lik boşanma davası açtı. Kemal Gülman da Feryal Gülman'ın kendisini tanınmış bir işadamıyla aldattığını iddia etti. Tam anlamıyla kördüğüme dönen çiftin boşanma davasına ilişkin yakın arkadaşları da konuşmaya başladı.
İşte ailenin 21 yıllık kadim dostu, işadamının bilinmeyen yönünü Takvim'den Mevlüt Yüksel'e şöyle açıkladı:
 
"HİSSELER EŞİNİN ÜSTÜNDE"
 
Kemal Gülman taş ticaretinden, factoringe kadar fazla kazançlı işler yaptı. İlk iki karısı kendisini aldattı. Bu nedenle 4 çocuğuna servet yılmak istemedi. İstanbul Bebek'teki köşkü ve Ulus'taki fazla sayıda daireyi şirket ismine aldı. Hisselerini Feryal'in üzerine yaptı. Birçok şirketinde de eşini ortak gösterdi. Feryal'e fazla güvendi. Piyasadan topladığı paralar şimdi Feryal'in cebini doldurdu."
 
KEMAL GÜLMAN KİM?"
 
Türkiye'nin en varlıklı işadamları arasında gösterilen Kemal Gülman, Gülman Grup'ta CEO'luk görevini üstleniyor. Kemal Gülman, inşaat sektörü öncelikli olmak üzere enerji, lojistik ve tersane konularında şirketleri bulunan Gülman Grup'u, eşi Feryal Gülman ile beraber bir aile şirketi olarak yönetiyordu. Yaklaşık 25 yıldır Türkiye'nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan Gülman Grup, arsa, büro, ev projeleri ve ticari gayrimenkullerden oluşan devasa ölçekli bir portföyü yönetiyor.
 
VERGİ VERMEMEK İÇİN AYLIK GELİRLİM "5 BİN TL" DEDİ
 
Cemiyetin gözde adı Kemal Gülman'ın yaşamı enteresan olaylarla dolu.  Gebze'de yaptıkları bir iş nedeniyle Gülman ve Korkmaz Yiğit hakkında "Hileli ihale" davası açıldı. Gülman burada sanık olarak ifade verdi. İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasında ise Gülman, "Aylık 5 bin TL gelirim mevcut" dedi. Devlete vergi vermek istemeyen Gülman'ın bu nedenle aylık gelirini düşük gösterdiği anlaşıldı.