MHP Darıca Belediye Başkan adayı olduğu dönemde yaptığı çalışmalar, insanlarla diyalogları ve gülen yüzü ile adeta herkesin gönlünde taht kuran MHP’li siyasetçi Arif Gülen'e her yer MHP.

Bayram tatili için ailesi ile Londra'ya giden Arif Gülen, 2000 yılında milenyumun kutlamaları kapsamında yapılan dünyanın en ünlü dönme dolabı London Eye (Londra’nın Gözü) 'de ülkücü hareket engellenemez dedi. 

Arif Gülen'in sosyal medyada takipcilerinin yoğun beğenisini alan fotoğrafa ''reis ülkücü hareket heryerde ve seninle'' dediler

Arif Gülen Kimdir?

Arif GÜLEN, 22 Ağustos 1979 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Memur bir ailenin en küçük çocuğu olan Gülen, 1987 yılında, ilkokul ikinci sınıfta babasının tayininin Kocaeli’nin Darıca ilçesine çıkması ile buraya yerleşti.
 
İlk, orta ve lise öğrenimini Danca’da tamamlayan GÜLEN, Anadolu Üniversitesi iktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans ve Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Yüksek Lisans (Tezli) mezunudur.
Lisans ve yüksek lisans dışında çeşitli üniversiteler ve kuruluşlarda otuzun üzerinde liderlik, siyaset, iş dünyası, finans gibi konularda sertifika programlarını başarı ile tamamlamıştır.
1997—2002 tarihleri arasında güvenlik sektöründe muhtelif şirketlerde güvenlik görevlisi, güvenlik amiri, güvenlik müdürü, güvenlik sorumlusu, bölge müdürü, bölge müfettişi, pazarlama sorumlusu, bölge koordinatörü olarak beş yıl boyunca profesyonel iş hayatında kariyer yapmıştır.
 
2002 yılında kendi işini kurmuş, kısa sürede güvenlik ve temizlik sektörlerinde Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri haline gelmiştir.
2002—2009 yılları arasında Türkiye genelinde şirketlerinde 10.000′ i aşkın personel istihdam eden Arif GÜLEN, şirketini kurduğu ilk iki yıldan sonra 1000 personel 2008 yılı itibari ile 1300 personel istihdam etmiştir. Süreç içerisinde hizmet sektöründe reklam hizmetleri, emlak, ev elektroniği ve gıda işlerine de girmiştir.
 
Çeşitli üniversitelerde 1000′in üstünde öğrenciye özel güvenlik ve girişimcilik ile ilgili seminerler veren Arif GÜLEN, Tüketici Derneği tarafından, 2007 yılında “Özel Güvenlik Hizmetlerinde Altın Kalite Ödülü”ne layık görülmüştür.
 
İş hayatında birçok Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (GESİAD) (TÜGİAD) yönetiminde, federasyon ve derneklerin üyeliklerinde, spor kulüpleri ve yöre derneklerinin yönetiminde görevler alarak İş dünyasının yanı sıra, sosyal cemiyet, bürokrasi ve siyaset dünyasında da isminden söz ettirmiştir.
 
100’ün üstünde onur, teşekkür ve takdir belgeleri olan Arif GÜLEN, güvenlik sektörünün 2004 yılında kanunlaşması çalışmalarında gerek (GÜSOD) Güvenlik Sistemleri ve Organizasyon Derneği kurumsal üyeliği, gerekse ferdi olarak yazdığı raporlar ve tavsiyelerle önemli katkılarda bulunmuştur.
 
GÜLEN, halen Gebze Ticaret Odası’na bağlı 300′e yakın güvenlik, sosyal hizmetler, emlak şirketlerinin ve kuaför salonlarının bulunduğu Meslek Grubu’nun komite başkanlığını yürütmektedir.
 
Son Genel Kurul’da, hemşerilerinin teveccühü ile Darıca Kars İli ve İlçeleri Derneği’nin Başkanlık bayrağını teslim alan GÜLEN’in Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) üyesi olup yayınlanmış ”Bırak Aklın Seni Geçsin” isimli kişisel gelişim kitabı, yayınlanmak üzere Derleme ve Araştırma konulu 2 kitabı daha yer almaktadır. Yayınlanmış 50’ye yakın makalesi bulunan Arif GÜLEN, evli bir erkek çocuğu babasıdır.