MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Perşembe Pazarı alanında MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan mitingde hedeflerinin 100 bin kişilik katılım olduğunu söyledi

 

 MHP Kocaeli teşkilatı Perşembe Pazarı alanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek miting için yoğun bir şekilde çalışıyor. Miting hazırlıklarına son sürat devam ettiklerini söyleyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, miting katılım hedeflerinin 100 bin kişi olduğunu söyledi.

 

HEDEF 100 BİN
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,” Mitinge katılım hedefimiz100 bindir. Bunun için tüm imkanları kullanacağız.Üyelerimizi delegelerimizi, sandık görevlilerini, görevlendirdik. Kocaeli tarihine geçecek bir miting yapılacak. 17.30’da mitingimiz başlayacak. Genel başkanımız saat 18.30 gibi kürsüye çıkacak. Mitingde yaklaşık 10 bin bayrak dağıtılacak” dedi.

 

12 İLÇEDEN ARAÇLAR KALDIRILACAK
İlçelerden mitinge katılmak isteyen vatandaşlar için saat 16.30’da ilçe teşkilatları önünden araçların kaldırılacağını belirten Ünlü, “Mitinge gelmek isteyen tüm vatandaşlarımız Perşembe Pazarı alanında olacak. Her türlü imkanı seferber edeceğiz. Uçak isteyene uçak, vapur isteyene vapur, otobüs isteyene otobüs göndereceğim” diyerek esprili bir dille tüm Kocaelilileri mitinglerine davet etti.