ÖZGÜN BİR PROJE
Bilim sanat merkezindeki çalışmalarını yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, inşaattaki çalışmaları başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleriyle birlikte yerinde inceledi. 6 mahalleye hizmet verecek olan bilim sanat merkezi projesinin bölgenin ihtiyaçları düşünülerek hazırlandığını söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi, mimari yapısıyla, içindeki kültürel ve sanatsal donatılarıyla her yaştan insanımıza hizmet verecek çok özgün bir proje” dedi.
 
GEBZE’NİN GÖZBEBEĞİ
Beylikbağı bölgesinin Gebze’nin gözbebeği olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Altyapı sorunlarının hızla çözüldüğü Beylikbağı’mızın çehresini değiştirecek projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Üstyapı ve sosyal kültürel yatırımlarıyla bölge sakinlerimizin yaşamaktan keyif aldığı, mutlu olduğu bir yaşam alanı haline dönüşecek” şeklinde konuştu.
 
MERKEZDE YOK YOK!
İnşaat çalışmalarını yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bilgi evi, GESMEK sanat atölyeleri, zeka oyunları alanı, kütüphane, kreş, belediye hizmet birimi ve 120 kişilik çok amaçlı toplantı salonunun bulunacağı bilim sanat merkezimiz bölgenin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek donatıda olacak” dedi. Başkan Köşker, Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’nin Eylül ayına kadar tamamlayarak hizmete sokmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.