Gebze Mutlukent’te tamamladığı 182 daireli Çamlıkent Konakları ile dikkatleri üzerine çeken Ankara merkezli MSK İnşaat, yeni hedeflerini açıkladı. 
 
 
MSK Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Kış, önümüzdeki yıldan itibaren bölgemize her sene 500 konut kazandıracaklarını söyledi.
 
Son aylarda Gebze inşaat sektörünün parlayan yıldızı MSK İnşaat bitirdiği projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yaptığı konutlarla kaliteli yaşam alanlarını Gebzelilere sunan ve sosyal alanlar inşa eden MSK Grup hedeflerini yükseltiyor. Firma sahibi M. Salih Kış, Çamlıkent Konakları’nın kısa sürede bitirilmesiyle yoğun ilgi gördüklerini hatırlatarak “Gelen talepleri de dikkate alıp  yeni projelere başladık. İnşaat sektörü arz-talep ve güven döngüsüdür.  Biz 1981 yılından beri sektörün içindeyiz. Gebze’de ilk toplu konut projemizi Mutlukent’te 182 daire olarak bitirdik ve malikler evlerine kavuştu. Edindiğimiz güven ve taşıdığımız tecrübemizle yeni projelere başladık. Hedefimiz 2016 yılından itibaren bölgeye senede 500 konut kazandırmaktır” dedi.
 
TÜRKİYE İÇİN ÜRETEN BİR İNŞAAT FİRMASI
 
Bugün geldikleri noktada bin çalışanı ile sektörde önemli bir noktada olduklarına dikkat çeken M.Salih Kış, amaçlarının sadece toplu konutta lider olmak değil; ülke ekonomisine katkı sunmak olduğuna da işaret etti. MSK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kış, inşaat sektörüne canlılık kazandırdıklarını belirterek, “Gebze bölgesine modern ve çağdaş yapılar kazandırıyoruz. Vatandaşları  ev sahibi yaparak ülkemize hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
BU PROJE MUTLUKENT’İ UÇURUR
 
Çamlıkent Konakları ile Gebze Mutlukent’i zenginleştirmeyi amaçladıklarını ifade eden M.Salih Kış, verdiği bilgiler arasında çarpıcı açıklamalarda yaptı. ‘’Mutlukent’i zenginleştirme projesi geliştirdik. Çamlıkent içinde her biri 250 metrekare olan altı dükkanlı bir AVM yapıyoruz. Temelini attık. Haziran ayında hizmete girecek olan AVM Mutlukent’e zenginlik katacaktır” diyen Kış, diğer yeni projeleri hakkında da bilgiler verdi.
 
Ankara Pursaklar semtinde bitim aşamasında olan 180 daireli toplu konutta dairelerin  satışa çıktığını dile getiren MSK Başkanı Kış, Gebze bölgesinde  MSK  Gold Ctiy ve MSK Laviva Park Evleri projeleriyle de mimaride yeni bir çığır açacaklarını ileri sürdü.
 
BU PROJELERDEN EV ALMAK LAZIM
 
Kış, yeni  büyük projeleri kakında bilgiler verirken de özetle şöyle konuştu;
 
“Şekerpınarda Ramada Otel’in yanında bulunan  MSK Gold Ctiy altı bloktan oluşuyor. 140 daire , 5 dükkan  var. 120 metrekareli daireler 3+1 ve  24 tanede dubleks daire bulunuyor. Bir blok bitti, satışa başladık. 160 bin liradan satışa çıkardık ve neredeyse karsız satıyoruz. MK Laviva Park Evleri projemiz ise yine Şekerpınar’da ve Akbank üssünün bitişiği. Burası amiral gemimiz. Muhteşem bir proje. 400 dairemiz var. Dört bin metrekarelik bir AVM bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dairler var. Blok satışı da yaptık. Özellikle bankalar büyük ilgi gösterdi. İnşaatımız hızla devam ediyor. Laviva’daki AVM’de mağazalar, restoranlar, eğlence merkezleri ve sosyal üniteler yer alacak. 2016’da bitmiş olacak,şu anda satışa başladık ve beklediğimizin üzerinde ilgi görüyoruz. MSK’nın yıllara dayalı edindiği güvenin karşılığını bu şekilde görüyoruz”