Kudüs'ün tüm dinler arası yaşamın adresi olduğu belirtilen MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım,  "Kim olursa olsun hiçbir devletin işgali meşru kılıp Filistinlilerin meşru  haklarına dokunma hakkı yoktur" dedi.

“Filistin, sadece Müslümanları ilgilendiren bir konu değil, insanlık tarihine kara leke olarak yerleşen bir katil İsrail’in zulümüdür. Biz Müslüman iş adamları olarak tüm gücümüzle bu zulmün karşısında dik durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Geçtiğimiz günler de  Kudüs ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya Gebze MÜSİAD ailesi olarak  yaptığımız ziyaretle de bunu ortaya koyduk.’’dedi
HAKLI OLAN GÜÇLÜDÜR!
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Kudüs, Müslümanların kırmızı çizgisidir’ şeklindeki ikazını  sonuna kadar desteklediğini belirten Başkan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti. " Bugün her Müslüman’a düşen görev Mescid-i Aksa’nın değerini bilmek, sevgi bağıyla ona bağlanmaktır. Onun dokunulmazlığını ve şerefini korumaktır. Ona destek olma uğruna maddi ve manevi bütün fedakârlığı yapmaktır. Müslümanların sırtına hançer saplanırsa, söz konusu Kudüs gibi mukaddes değerler olunca burada canı yanan sadece İslam alemi olmayacaktır.. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. Müslümanlara birlik, beraberlik ve kardeşlik nasip eylesin’’dedi.