Karamürsel'de ailesiyle yaşayan ve geçen yıl Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nü kazanan Tuğba Nur Usta, üniversite eğitimi için kente geldi. İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde yaşayan halasının evine yerleşen genç kız, okulun yarı yıl tatiline girmesinin ardından geçen cuma günü ailesinin yanına dönmek için otobüs bileti aldı. Halası ve eniştesinin şehirlerarası otobüs terminaline bıraktığı Tuğba Nur Usta, iddiaya göre Kocaeli'ye varması gereken saatte gitmeyince yakınları kendisini aramaya başladı.

NOT BIRAKTI

İzmir ve Kocaeli'deki yakınları, otobüs firmasının yetkilileriyle görüştüğünde, genç kızın otobüse hiç binmediğini öğrendi ve şaşkına döndü. Genç kızın İzmir'de kaldığı evdeki odasında yapılan incelemede, bir not bıraktığı ortaya çıktı. Buna göre notta, 'Beni aramayın, ben artık Tuğba değilim' yazılı olduğu öğrenildi.

ALIŞVERİŞ YAPMIŞ

Üniversite öğrencisi Tuğba Nur Usta'nın odasındaki eşyalar arasında çıkan alışveriş fişinde ise genç kızın çadır, bot ve peruk gibi eşyalar aldığı anlaşıldı. Ayrıca, genç kızın not defterlerini inceleyen yakınları, psikolojik sorunları olduğunu fark etti. Geçen cuma gününden bu yana haber alınamayan Tuğba Nur Usta'nın bulunması için yakınları, polis ve jandarmaya başvurdu. Yakınları, üniversiteli kızın fotoğraflarını da sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak görenlerden yardım istedi.

BULUNDU

19 yaşındaki genç kızdan iyi haber bugün geldi. İzmir'de kayıplara karışan Tuğba Nur, Antalya'da bulundu. Genç kızın ağabeyi sosyal medya hesabından, "Kardeşim Alanya tarafında bulunmuştur. Sağdır. İlginiz için teşekkür ederim" yazdı.

Beni Artık Aramayın Deyip Sırra Kadem Bastı