Geçtiğimiz gün Bizim Kocaeli Gazetesi'de ki sayfasında ve internet sayfada ‘Gebze’de buhar olan 200 bin Tl..!’ haber yayınlandı.
 
Oldukça ses getiren bu habere internet sitesin de yapılan yorumlarda bir isim dikkat çekti.
 
Habere yapılan yorumlarda Okan Kurt ismini kullanan bir okur, Gebze’de olup bitenlerle alakalı baya iddialı bir yorumda bulundu.
Bunun ardından AKP’li ve aynı zamanda yerel seçimlerde Köşker’e rakip olarak Gebze’den aday adayı olan Kurt, yazılı bir açıklama yaparak ismini kullanarak yorum yapanlara seslendi.
 
Kurt, açıklamasında şunları söyledi, “Gebze ile ilgili çıkan haber yorumlarında ismim yorumcu olarak zikredilmektedir. Bu tür işleri yapanları yaptıranları lanetliyorum. Benim ismimi kullananlara sesleniyorum. Kendi kirli ve pis işlerinize benim ismimi kullanmayınız. Benim adımı kullanarak yorum yapanlar, terbiyesizlik yapmasın, beni malzeme etmesin, kimin kimle hesabı varsa ALLAH'ından bulsun. Eğer adamsanız, delikanlıysanız kendi isminizi yazın. Başkalarının ismini yazarak beni birileri ile karşı karşıya getirmeniz size ne fayda sağlayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Okan KURT”
 
Bilindiği üzere Okan Kurt, geçtiğimiz haftalarda 10 yıldır çalıştığı Gebze Belediyesi’ndeki işine son verilmişti…