Furunlu Köyü'nden yaşayan Kadriye Gündeş, 25 Ağustos 2017 sabahı 65 yaşındaki bakkal Mehmet Liv ile buluşmak üzere evden çıktı. Genç kız bir daha geri dönmezken, Mehmet Liv'in kendisine ait zeytinlikte intihar ettiği ortaya çıktı. O tarihten bu yana hiç bir haber alınamayan Kadriye Gündeş'in bakkal tarafından taciz edildiği öne sürüldü. FOX'daki Kaybolan Çiçekler programına çıkan anne Necla Gündeş, kızının kaybolduğu tarihte 2 aylık hamile olduğunu anlattı.

SAVCILIK OYUNU BOZDU

Anne Necla Gündeş, Cuma günü de yine aynı programda kızının, amcası Ergün Gündeş ile ilişkisi olduğunu, Kadriye'nin amcası ve babası Ercan Gündeş tarafından öldürüldüğünü, cesedinin gömüldüğünü anlattı. Bununla da yetinmedi ve kızının cesedinin gömülü olduğu yerde dua ettiğini iddia etti. Bayındır Cumhuriyet Savcılığı, amca ve baba ile anne ve Kadriye'nin uzun süre arkadaşlık yaptığı bir genci gözaltına aldı.

ANNE YERİ GÖSTEREMEDİ
Amca ve baba, suçlamaları reddederken, anneden Kadriye'nin gömülü olduğu yeri göstermesi istendi. Ancak anne, yeri gösteremedi. Savcılık ve jandarma ekipleri anneyi tam 2 gün boyunca sorguladı. Anne Necla Gündeş'in doğru söylemediği ortaya çıktı. Amca, baba, anne ve adı açıklanmayan dördüncü şüpheli serbest bırakıldı.

OLAY YERİ İZMİR İHBARCI GEBZE'DEN
Savcılığın akli dengesinin yerinde olmadığı ihtimali üzerinde duran anneye korku ve panikle senaryoyu gerçek gibi anlattı. Olay yerinin İzmir olmasina rağmen ihbarcinin Gebze'den olduğu ortaya çıktı.

 

ANNEYİ KİM YÖNLENDİRDİ?
Savcılığın, hafta başı anneyi akli dengesinin yerinde olup olmadığını tespiti için hastaneye sevk etmesi bekleniyor. Savcılık ayrıca, canlı yayında cinayet senaryosu anlatan annenin, birileri tarafından yönlendirilip yönlendirilmediğini de mercek altına aldı.