Geçtiğimiz dönem AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan, MKYK Üyesi Oya Tunçel 14 ili kapsayan 1. Bölge Koordinatörü oldu

 

Oya Tunçel Türkiye siyasetinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan, AK Parti MKYK üyesi, Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi meclis üyeliği görevlerini yürüten Oya Tunçel, genel merkez tarafından 14 ili kapsayan 1. Bölge Koordinatörlüğüne getirilerek Gebzeli bayanların gururu oldu.

 

14 İL ARASINDA KOCAELİ DE VAR
Tunçel’in; Balıkesir, Bolu, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova gibi önemli illerin Koordinatörlüğünü yapacak olması Gebze ve Kocaeli Ak Parti teşkilatlarında memnuniyetle karşılandı.

 

OYA TUNÇEL KİMDİR?

Tunçel, 1949 Gebze doğumlu. Çamlıca Kız Lisesi mezunu. 25 yıllık siyaset ve ticaret tecrübesiyle donatılmış. Ertan Tunçel ile evli, 1 çocuk ve 2 torun sahibi. Halen Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevlerini sürdürmekte. AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi.