Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Özkan’ın sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından İl Kadın Kolları tarafından Şükran Gümüş’ün  İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atandığını ifade eden Saadet Partisi Gebze  İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Eski başkanımızın teşkilatımızda emeği ve gayreti çoktur.  Umuyoruz ki yeni atanan başkanımızda aldığı bayrağı daha ilerilere götürmek için canla başla çalışacaktır” dedi.
 
 “HERKESE ULAŞACAĞIZ”
 
Kendisine çok büyük bir görev verildiğini belirten Şükran Gümüş, “Aldığım bu büyük vazifeyi canla başla çalışarak yapmaya çalışacağım. İlk önce yeni yönetimimizi oluşturarak çalışmalara başlayacağız. Ardından saha inerek mahalle  çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Hedefimiz Gebze’de ulaşmadık bayan kalmayacak şekilde çalışmak olacaktır” diye konuştu.
 
 
     
    ŞÜKRAN GÜMÜŞ KİMDİR?
     
    1973 Kadıköy/ İstanbul doğumlu olan Şükran GÜMÜŞ ilk, orta ve lise eğitimini  Darıca’da tamamlamış olup, halen ilahiyat fakültesinde eğitimini devam ettirmektedir. Çeşitli dönemlerde sosyal faaliyetlerde bulunan dernek ve vakıflarda kurucu başkan ve  yönetici olarak görev yapmıştır. Beş yıl süre ile mesleği olan muhasebe işletmeciliği yapan Şükran Gümüş, 9 yıldır  kuruluşunu kendisinin yaptığı özel kreş işletmeciliği ve yöneticiliğini yapmaktadır. Farklı zamanlarda Kişisel Gelişim, çocuk bakım ve eğitim programları ile iletişim  konularında seminer ve eğitim programlarına katılmış ve bu konularda eğitim almıştır. Evli ve biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuk sahibi olan Şükran GÜMÜŞ, orta  derecede İngilizce ve Arapça bilmekte olup, 17 yıldır Gebze’de ikamet etmektedir.