Saadet Partisi tarafından 11 kişilik milletvekili aday listesinde 1. sıradan aday gösterilen Nurettin Çelik'e vatandaşların desteği sürüyor. Manav aday olan Çelik'e derneklerden de destek geliyor. Saadet Partisi 1. sırada adayı Nurettin Çelik ve partililer Gebze Duraklı Köyü ve Çevre Köyleri (Duraklı,Elbizli,Yağcılar,Kancıllı,Eleşli) Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
 
İMKANSIZ DEĞİL
Saadet Partisi’nin baraj sorunu olmadığını alacağı 100 bin oyla bir ilke imza atacaklarını ifade eden Çelik, “Partimizin aday listesi gerçekten son derece değerli isimlerden oluşmakta. Buradaki kalitemizle kentimiz yerel gücünü göstermeliyiz. Saadet Partisi bu seçimlerde hemşehrilerinden alacağı oylarla iktidara ortak olacaktır. Bizim hedefimiz Ankara’ya bir aday göndermektir. Bunu başarmak imkansız değil” ifadelerini kullandı.
 
DESTEĞİMİZ TAM
Ziyarette Saadet Partisi'nin liste sıralamasındaki başarısını ön plana çıkartan derneğin başkanı İsa Gül, "Gerçekten bu seçimler için özel seçilmiş çok değerli isimler var. Bizlerde buna inanıyor ve dernek yönetimi ve üyeleri olarak üzerlerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız. Desteğimiz tam" dedi.