Seçimlere kısa süre kala saha çalışmalarını iyiden iyiye arttıran Milli İttifak, Kocaeli  genelinde yapmış oldukları çalışmalarda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor. Önceki günde Darıca ilçesinde çalışmalarına devam eden Milli İttifak heyeti ilçeyi karış karış gezerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlediler.


MİLLİ İTTİFAK FARKI
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin kurmuş oldukları Milli İttifak'ın milletvekili adayları 7 Haziran genel seçimleri için yaptıkları saha çalışmaları neticesinde Kocaeli genelinde gidilmedik mahalle bırakmadılar. Yapmış oldukları ziyaretlerde halkın yoğun teveccühü ile karşılaşan adayar Kocaeli'nin Milli İttifak hareketi için adeta bir kale olduğunu belirttiler. 


"VATANDAŞINDA BİR HESABI VAR"
Hemen hemen her fırsatta baraj problemlerinin olmadıklarını dile getiren Saadet Partili ve Büyük Birlik Partili yöneticiler ise "7 Haziran seçimlerinde halkımız, güvenin ve adaletin siyasette ki karşılığı olan Milli İttifak'a destek vererek barajların bizleri durduramayacağını gösterecekler. Yapılan hesaplar boşuna, halkımız 7 Haziran günü kendi hesabını ortaya koyacak ve Milli İttifak kadroları hem Kocaeli'de hemde ülke genelinde milletimizi temsil etmek üzere görevlerinin başında olacaklar" şeklinde konuştular.


"HALK ARKAMIZDA OLDUĞU SÜRECE ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ"
Yapılan saha çalışmaları neticesinde önceki gün Darıca ilçesinde olan Milli İttifak adaylarına eşlik eden BBP Darıca Teşkilatlanma Başkanı Şazim Boztaş ise yaklaşan seçimler öncesinde sürekli yükselen bir ivme ile oylarını arttırdıklarını belirterek; "Ülkemizin hem madden hemde manevi açıdan refaha ulaşması için halkımız bizleri tercih ediyor. Gittiğimiz her evde, elini sıkıtığımız her vatandaşta aynı heyecanı görüyoruz. Milli İttifak, halk odaklı siyaseti ile seçim beyannamesi ile hem Kocaeli'de hemde ülke genelinde rakiplerine gerekli göz dağını vermiştir. 7 Haziran günü ise bu çalışmaların meyvesini alacağız, halk iradesi arkamızda olduğu sürece kimse önümüzde duramaz" dedi.