Altyapısı tamamlanan caddelerde üstyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden başkan Demirci, 2014 yılı yatırım planında projelendirdikleri hizmetleri Çayırova’ya kazandırmaya başladıklarını belirtti. Çayırova ve Büyükşehir Belediyesi’nce yatırıma alınan caddelerde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, Fevzi Çakmak, Yunus Emre ve Turgut Özal Caddeleri’nde üstyapı çalışmalarının devam ettiğini ve bu caddelerin yanı sıra yeni caddelerinde yatırım planına alındığını dile getirdi.
 
Demirci, Fevzi Çakmak Caddesi Genişliyor
Gerçekleştirdiği incelemelerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ile fikir alışverişinde bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, toplam uzunluğu 3.500 metre olan ve 2.500 metrelik kısmının 2x2 duble yol yapılarak dört şerit haline getirilen Fevzi Çakmak Caddesi’nin kalan kısmı için de çalışmaların devam ettiğini belirtti. Fevzi Çakmak Caddesi’ni incelemesinde Daire Başkanı Mustafa Altay’dan bilgiler alan başkan Demirci, incelemelerine Özgürlük Mahallesi’nde devam etti.
 
Yunus Emre Caddesi Yenileniyor
Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan çalışmaları değerlendirdikten sonra beraberindeki heyet ile Özgürlük Mahallesi’nde devam eden üstyapı çalışmalarını inceleyen başkan Demirci, Yunus Emre Caddesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Üstyapısı tamamlanan ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği Yunus Emre Caddesi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şevki Demirci, caddelerin yanı sıra Çayırova’da birçok noktada da hizmetlerin sürdüğünü kaydetti.
 
Turgut Özal Caddesi, Kavşak Düzenlemesi İle Tamamlanacak
Fevzi Çakmak ve Yunus Emre Caddesi’nin aynı sıra Şekerpınar Mahallesi’nin önemli bir ulaşım noktası olan Turgut Özal Caddesi’nde de incelemeler gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, tamamlanan üstyapıya ek olarak yapılacak kavşak düzenlemesi hakkında bilgiler aldı. Beraberindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı ile birlikte üstyapı çalışmalarını inceleyen başkan Demirci, Fen İşleri Müdürlüğü’nce devam eden çalışmaları da inceledi.