Ece Gürsel, Tuba Altıntop, Fatoş Kabasakal, Yeliz Öney, Elif Ece Uzun gibi ünlü ve birbirinden güzel mankenler, geçtiğimiz günlerde Gebze'ye geldi. Sonbahar-kış defilesinde podyuma çıkan mankenler güzellikleriyle göz kamaştırdı, “Bu kış, çok sıcak geçecek” dedirtti!

Gebze Center, ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşen bir defileye sahne oldu. Ece Gürsel, Tuba Altıntop, Fatoş Kabasakal, Yeliz Öney, Elif Ece Uzun gibi pek çok ünlü mankenin podyuma çıktığı defilede Gebze Center’da yer alan mağazaların sonbahar-kış koleksiyonları tanıtıldı.

Gebze’nin ilk ve tek alışveriş merkezi Gebze Center, kurulduğundan bu yana sürdürdüğü eğlenceli aktivitelere yenilerini eklemeye devam ediyor. Gebze Center, geçtiğimiz günlerde Ünlü mankenlerin katılımıyla AVM içinde yer alan mağazaların sonbahar-kış koleksiyonlarının tanıtıldığı bir defile düzenledi. Akşam saatlerinde gerçekleşen defilenin ardından, organizasyon ünlü radyocu Yasemin Şefik’in DJ performansıyla renklendi. Gebze Center mağazalarının sonbahar kış koleksiyonlarını merak eden ziyaretçiler, muhteşem bir defile izledi.

GENİŞ YELPAZE

Defilede 2014- 2015 sonbahar-kış modasının yansımaları da ortaya çıktı. Buna göre bu kış modasının ilham kaynağı 1960'lı yılların kıyafet modelleri oldu. Bu kışın modasında, triko çorap, pantolon, kazak ve hırkalar, rengarenk sentetik kürkler, İspanyol paça pantolonlar ve 60'lı yılların tarzını çağrıştıran tüm kıyafetler, herkesi zaman yolculuğuna davet ediyor.

Bu stildeki kadın kıyafetlerinde mini eteklerden rahat kesim, insanı sıkmayan rengârenk geometrik desenlerin olduğu, çok vücuda oturmayan kıyafetlere kadar geniş bir yelpaze var. 60’ların sonları ve 70’lerin başlarına doğru hippilerin o etnik desenli, özellikle kuzeyin çok sevdiğimiz geyikli, kar taneli hırkaları, kazaklarını da bu yıl çokça göreceğiz. Bu hırkalar ve kazaklar İspanyol paça pantolonlarla kombinleniyor.

DAHA ELEGAN KADIN İMAJI

Daha elegan kadın imajı için kocaman, rengarenk büyük beden kürkler de var. Ancak bu kürkler oldukça renkli oldukları için bize yapay kürk olduklarını hemen gösteriyor. Artık podyumlarda gerçek kürklerin azalması ve yapay kürk şıklığının da kadın modasında korunduğu anlamına geliyor ve bu oldukça güzel bir gelişme. Bu yıl kış modasında bizi kocaman renkli bir dünya bekliyor. Bu kışın modasında kadınlar, kocaman büyük beden kazaklar, triko pantolonlar, triko elbiselerle baştan aşağıya triko rahatlığını da yaşayacak gibi görünüyor.

DAHA RAHAT AYAKKABILAR

Ayakkabıda da moda değişiyor. Bu kış hanımları çok rahat, düztabanlı, iş kadınının koşturmacası arasında çok rahat giyebileceği ayakkabılar ve askeri uzun botlar bekliyor. Topuklu ayakkabılar da var elbette. Platformlar, çivi topuklular ve her türlü kalın tabanlı ayakkabı da yine mevcut. Bu kışın kreasyonunda, kadının rahatlığını kaybetmesine neden olmayacak şekilde birçok tarzda ayakkabı var.

 

GALERİ İÇİN TIKLAYIN