İzmit Kuruçeşme’de eline pompalı tüfeği alan koca hem resmi nikahlı eşini hem de imam nikahlı olduğu genç kızı öldürdü.
 
Alınan bilgi ve iddialara göre; İzmit Kuruçeşme İsmail Özen Caddesi üzerinde ikamet eden ve aynı cadde üzerine elektrik dükkanı bulunan 33 yaşındaki Levent Ser, eşi Fadime Ser ve imam nikahıyla beraber yaşadığı 20 yaşındaki İnci Ateş ile tartışmaya başladı. Henüz bilinmeye tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve sinir krizi geçirdiği tahmin edilen koca Levent Ser evde bulunan pompalı tüfeği iki eşine de doğrulttu.
MANZARA KARŞISINDA ŞOK OLDULAR
Resmi nikahlı eşi ve imam nikahıyla beraber yaşadığı genç kıza tüfeği doğrultan Levent Ser tetiğe bastı ve iki kadına ateş etti. Fadime Ser ve İnci Ateş kanlar içerisinde yerde kalırken, koca Levent Ser ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Silah seslerini duyan komşular ise hemen polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Eve gelen polisler ise gördükleri manzara karşısında adeta şok oldu. Vahşetin yaşandığı eve gelen sağlık ekipleri pompalı tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan İnci Ateş’in hayatını kaybettiğini belirlerken, durumu ağır olan Fadime Ser ise ambulansla hemen İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır şekilde yaralanan Fadime Ser kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
İKİ KADINI DA ZORLA KAÇIRMIŞ
Korkunç olayın gerçekleştiği ev güvenlik kordonu altına alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri evde geniş çaplı inceleme başlatırken, İl Asayiş Şube Müdürlüğü ve İzmit ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de eli kanlı kocanın gidebileceği her yeri abluka altına aldı. Öte yandan Levent Ser’in öldürdüğü eşi Fadime Ser’i 2004 yılında Tokat ilinden kaçırdığı ve çiftin 2 de çocuğu bulunduğu kaydedildi. Levent Ser’in imam nikahlı şekilde beraber yaşadığı İnci Ateş’i ise kısa bir süre önce İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nden kaçırdığı belirtildi. Eli kanlı kocanın sık sık iki eşini de dövdüğü ve karıştığı bir kavga olayında adam yaralama suçuyla gözaltına alındığı öğrenildi.