CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Halkçı Liseliler’in (Halk-Lis) İzmir’de düzenlediği, 2. Erdal Eren kampına konuşmacı olarak katıldı. Kampta liseli gençlerle siyasi tecrübelerini paylaşan Tarhan, gençlerin her alanda önünün açılmasının gerekliliğini vurguladı.

GENÇLERİ İZMİR’DE YALNIZ BIRAKMADI 

Erken seçim tarihinin 1 Kasım olarak belirlenmesinin ardından çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, bu kez İzmir Karşıyaka’daki Yamanlar Kampı’nda Halkçı Liseliler’in konuğu oldu. Tarhan’ın dışında kampa ayrıca İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, İstanbul Milletvekili Adayı Efkan Bolaç, Ankara İl Başkan Yardımcısı Deniz Demir, Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Gençlik Kolları eski Genel Başkanı Ayhan Yalçınkaya, DSP eski Gençlik Kolları Başkanı Seyit Tosun, Anıtkabir eski Komutanı ve Genel Başkan Danışmanı Recep Cengiz konuşmacı olarak katıldılar.

TÜRKİYE EĞİTİMLE AYAĞA KALKACAK

Kampta ülkemizin geleceği olan liseli gençlerle buluşan ve söyleşi gerçekleştiren Tarhan, “ülkemizde her alanda eğitim ve destekle gençlerimizin önü açılmalıdır. Gençlerimizin fikirlerine önem verilmelidir. Bizler gençlerimizi hep yanımızda, demokratik siyasette görmek istiyoruz. Ülkemizin ayağa kalması ancak eğitimle mümkündür. Özgür ve demokratik bir ortamda politikaya atılan gençlerimiz, geleceğimizin en büyük umut ışığı olacaktır. İzmir Yamanlar Parkı’na, kampa gelen gençlerimizin fikirleri gelecek adına atılmış önemli tohumlardır” diyerek sözlerini tamamladı.