Merhum işadamı Kadir İshakoğlu’nun ailesi tarafından yapımı üstlenilen Kadir İshakoğlu Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli düzenlenen sade bir törenle atıldı.

İSHAKOĞLU AİLESİNİ DUYGULANDIRDI

Tatlıkuyu Mahallesi’nde yapılan temel atma törene Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, merhum Kadir İshakoğlu’nun eşi Hale İshakoğlu ve aile fertleri,  belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak, başkan danışmanı Şakir Bitmez, ilçe protokolü ve mahalle muhtarı ile sakinleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan ve tören boyunca duygulu anlar yaşayan merhum işadamı Kadir İshakoğlu’nun hayırsever eşi Hale İshakoğlu, Gebze’de böyle güzel bir hizmete vesile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bize bu fırsatı sunan merhum eşime ve Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

‘KÖŞKER HAYIRSEVER

AİLEYE TEŞEKKÜR ETTİ’

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İshakoğlu ailesi ile bir sohbet sırasında gündeme gelen sağlık merkezinin Tatlıkuyu Mahallesi’nin önemli ihtiyacını gidereceğini belirterek, “Böyle hayırlı bir hizmete vesile oldukları için kendilerine Gebze halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Allah yaptığınız hayırları kabul etsin. Merhum Kadir İshakoğlu’na Allah rahmet etsin. En kısa sürede bitecek olan sağlık merkezi mahallemize hayırlı olsun” dedi.

‘ÇOK KAZANIP ÇOK HAYIR

YAPMANIZI TEMENNİ EDERİM’

Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan da, belediye-hayırsever işbirliğiyle yapılacak olan sağlık merkezinin hayırlı olmasını dileyerek İshakoğlu ailesine teşekkür etti ve “Bu sizin ikinci projeniz. Bundan sonraki hayatınızda da çok kazanıp çok hayır yapmanızı temenni ederim” dedi. Konuşmaların ardından kurban kesilerek, aile sağlık merkezinin temeli dualarla atıldı. 469 bin liraya mal edilecek olan sağlık merkezinin Ağustos ayında bitirilerek hizmete açılması planlanıyor.