U-17 yaş grubunda ilimizi Yalova ve Tekirdağ’da temsil eden 4 temsilcimizden üçü ilk maçlarını önceki gün oynadı. Yalova Grubu’nda yer alan Gölcükspor, ilk maçında İstanbul Hadımköyspor ile karşılaştı, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Tekirdağ’da ilk gün sahaya çıkan Gölcükspor ile Dilovası Belediyespor ise maçlarını farklı kaybetti

GÜNEŞ, HADIMKÖY’Ü DEVİRDİ

İlimizi Yalova Grubu’nda temsil eden iki temsilcimizden Güneşspor, ilk gün sahaya çıktı. Yeşil-siyahlı ekip, İstanbul Hadımköyspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldı, maçtan 1-0 galip ayrıldı. Temsilcimiz bugün 15.30’da Adapazarıspor ile grup birinciliği için karşı karşıya gelecek. Bu grupta yer alan İzmit Belediyespor ise ilk maçını dün akşam oynayacaktı. İzmit Belediyespor grupta son maçında bugün 13.30’da Tekirdağspor ile karşılaşacak.

TEKİRDAĞ’DA GÖLCÜKSPOR İLE DİLOVASI FARK YEDİ

U-17 yaş grubunda ilimiz Tekirdağ Grubu’nda temsil eden Gölcükspor ile Dilovası Belediyespor ilk maçlarını dün oynayacaktı. Gölcükspor, ilk maçında Lüleburgazspor karşısında 6-1 gibi farklı skorla mağlup oldu. Diğer temsilcimiz Dilovası Belediyespor da Edirnespor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kaybetti. İki temsilcimizin de final şansı çok azaldı. Gölcükspor grupta son maçını dün İstanbul Kanaryaspor ile oynayacaktı.