AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Genel Merkezince başlatılan yeni bir çalışma ile Bolu’ya giderek meclis üyelerine eğitim semineri verdi. 10 Günlük uzun süren bütçe görüşmeleri sonrası ayağının tozuyla gittiği Bolu’da İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bir araya gelen İl, İlçe ve Belde meclis üyeleriyle bir araya geldi. 
 
MECLİS ÜYELERİNE SEMİNER VERDİ
Seminerde partili meclis üyelerine AK Parti'de yerel yönetimler anlayışı ve meclis üyelerinin bu konudaki yeri, önemi ve görevlerinin ele alındığı konuları meclis üyelerine anlatan Vekil Yaman, “AK Parti yeni bir yönetim anlayışını şeffaflık, katılımcılık, denetlenebilirlik, hesap verebilirlik ilkeleri üzerine kurmuştur. İyi bir yönetimde planlı, etkin ve verimli çalışma, kaliteli hizmet üretebilme sürdürebilirlik, işbirliği ve koordinasyon, bilgiye dayalı yönetim anlayışı önem kazanmaktadır.
 
AK PARTİLİ BELEDİYELER HALKA BİRLİKTE HAREKET EDERLER 
AK Partili Belediyeler; Karar ve uygulamalarında şeffaflığa azami dikkat gösterirler. Belediye yönetimlerinde karar ve uygulamalarında başta vatandaşlar olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların katılımı esastır. AK Partili belediye yönetimleri "halka rağmen" değil, "halkla beraber" hareket ederler. İşte bu noktada meclis üyelerimize çok önemli görevler düşmektedir. Sizler partinin birer temsilcisi olarak vatandaşların istek ve sorunlarını çözme noktasında yetkiye sahipsiniz. 
 
AK BELEDİYELER YEREL KALKINMANIN LOKOMOTİFİDİR
Demokrasiyi üstün kılan, halkın siyasal sisteme katılımı ve denetimidir, belediyelerimiz bu anlayışla hizmet üretirler. Vatandaş, "yetki verendir" ve belediyelerimiz kendisine yetki veren vatandaşa karşı, bu yetkiyi ne kadar doğru ve etkin kullandığının hesabını vermekle yükümlüdür. AK Partili belediyeler yerel kalkınmanın lokomotifidirler. Belediyelerimizin ve sizlerin görevi yaşanabilir ve yaşam kalitesi yüksek kentler oluşturmaktır. Anlayışımız insan merkezli ve hizmet odaklı çalışmaktır. AK Parti anlayışı ile hareket ettiğiniz müddetçe hem halkımızın sorunları çözülmüş olur hem de sizler görevlerinizi yerine getirmiş olursunuz.”dedi.
 
HAFTAYA BİLECİK, SONRAKİ HAFTA BALIKESİR'DE
AK Parti Genel Merkezi'nde görevlendirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, eğitim seminerlerine önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Yaman'ın, önümüzdeki hafta sonu Bilecek sonraki hafta da Balıkesir'de meclis üyeleri ile bir araya gelerek eğitimlere devam edeceği öğrenildi.