Bir süredir işlerinde sıkıntı yaşandığı bilenen Çayırova AK Parti eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç kayıp. Ailesi, geçtiğimiz gün emniyete kayıp başvurusunda bulunurken, Kılıç’ın başına ne geldiği gizemini koruyor. Ailesi, Kılıç’ın yaşamından endişe ettiklerini dile getirdi.
ANKARA’YA DİYE EVDEN ÇIKMIŞ
AK Parti Çayırova eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç, geçtiğimiz hafta Cuma günü, bir iş görüşmesi için Ankara’ya gittiğini söyleyerek, evinden ayrıldı. O günden sonra Kılıç’tan haber alamayan ailesi, emniyette kayıp başvurusunda bulundu. Kılıç’ın hayatından endişe duyduklarını belirten yakınları, o günden sonra Zafer Kılıç ile hiç görüşmediklerini dile getirdiler. Olayın, emniyete nakledilmesi ile Kılıç’ın kayıp olduğu duyulurken, AK Parti eski İlçe Başkanına ulaşmak için emniyet güçlerinin de seferber olduğu belirtildi.
BİR SÜREDER MADDİ SIKINTILARI VARDI
Zafer Kılıç’ın bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı ve piyasaya borçları olduğu belirtildi. Kılıç’ın, AK Parti İlçe Başkanlığı yaptığı sürede, işlerini hayli ihmal ettiği ve bu yüzden şirketlerinin sıkıntıya girdiği belirtildi. Kılıç’ın alacak-verecek meseleleri yüzünden kayıp olduğu, hatta kaçırılmış olması ihtimali üzerinde duruluyor.